Trejler “The Devil all the Time”: Film koji želi Oskara sledeće godine

Netflix se ozbiljno sprema za filmsku sezonu u poslednjem kvartalu 2020. godine. Striming gigant najavio je novi film Čarlija Kaufmana “I’m Thinking of Ending Things” koji je poznat po filmovima Adaptation”, “Confessions of a Dangerous Mind”, “Eternal Sunshine of the Spotless Mind”, “Being John Malkovich” i “Anomalisa”, film sa Ejmi Adams “Women in the Window” i ekipi se pridružuje film reditelja Antonija Kamposa “The Devil All the Time”. Filmove koje Netflix servira na početku oskarovske sezone su znak da striming servis želi nagrade sledeće godine.

Antonio Kampos posle kultnih indi filmova “Simon Killer” i Christine” vraća sa se psihološkim trilerom koji vrvi od talentovanih mladih glumaca. Film zasnovan na nagrađivanoj knjizi Reja Polaka smešten je u vremenskom periodu između Drugog svetskog rata i Vijetnamskog rata.

Glumačka ekipa Robert Patiosn, Tom Holand, Džejson Klarks, Rajli Kiju, Sebastijan Sten, Eliza Skanlan, Bil Skarsgard, Mija Vasikovska, Hari Meling i Hejli Benet dele zajedničke sudbine u Ohaju.


Blago Dedi, pročitaj i

Trejler “I’m Thinking of Ending Things”: Ovo je onaj čudan film o kojem će svi pričati


Priča prati mladog Alvina Rasela koji se bori sa “zlim silama” koje prete njemu i njegovoj porodici. Histerični sveštenik, podmitljivi šerif i uvrnuti par su samo deo ove slagalaice.

Trejler ne oktriva ništa, a opet intrigira.

“The Devil All The Time” debituje na Netflixu 16. septembra

Najčitanije

Pročitaj još