Trejler “Tell Me Your Secrets”: Nešto između “Big Little Lies” i “True Detective”

Popularni miks žanrova – drama / triler, nemaju nameru da se oproste sa nama u skorijoj budućnosti. Iako je “Tell Me Your Secrets” nameravao da debituje 2018. godine, u trenutku kada je malim ekranima gospodario “Big Little Lies” (sličnog stilskog pristupa i teme) zbog problema na televiziji TNT odložen je bez novog datuma premijere. Posle tri godine Amazon Prime odlučio je da otkupi seriju u svrsta je u svoje striming jato.

“Tell Me Your Secrets”, moralno kompleksna triler drama, kroz 10 epizoda prati tri lika. Ema (Lili Rejb) ostala je obeležena za čitav život nakon bliskog susreta sa nemilosrdnim ubicom, Džon (Hamiš Linkejter) je bivši serijski predator koji je dobio drugu šansu i Meri (Ejmi Breneman) neutešna majka čija je ćerka nestala, su delovi nove striming slagalice. Kako je objasnila scenaristkinja i kreatorka serije Harijet Varner, publika će biti suočena sa tankom linijom između žrtve i predatora, tj. na koji način ljudi manipulišu da bi dobili ono što žele.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Treća sezona “Big Little Lies” je u pripremi: Nikol Kidman potvrdila nastavak serije


Triler-drama žurka počinje kada Meri sazna da je možda Ema odgovorna za nestanak njene ćerke. Kako bi se stvari dodatno zakuvale, očajna majka angažuje Džona čiji je dosije pljaviji od otirača ispred ulaznih vrata da je uhodi i sazna šta krije.

Serija zvanično startuje 19. februara na Amazon Prime-u. Atmosfera serije i ideja su neobičan miks “True Detective” i “Big Little Lies”:

Pogledajte trejler:

Najčitanije

Pročitaj još