Treća sezona “Big Little Lies” je u pripremi: Nikol Kidman potvrdila nastavak serije

Autorka knjige “Big Little Lies” Lijan Morijarti uveliko pravi priču za treću sezonu serije. Iako su producentkinje Nikol Kidman, Rit Viterspun i kreator Dejvid E. Keli u nekoliko navrata istakli da se priča neće nastaviti posle prve sezone, nastavila se. Posle druge sezone takođe su se oprostili sa publikom, ali sve je bila lažna uzbuna jer i dalje postoji veliko interesovanje za seriju.

Treća sezona “Big Little Lies” biće u rukama autorke na čijem romanu je i zasnovana.

Nikol Kidman u intervjuu za iHeart Radio, povodom nove serije “The Undoing” rekla je da Morijarti radi na novoj knjizi “Big Little Lies” koja će ujedno biti osnova za treću sezonu.

Naša grupa žena želi da nastavi da radi dalje na seriji. Riz i ja smo pričale prošle nedelje. Dejvid i Lijan imaju odličnu ideju za nastavak. Jedva čekam“, rekla je Nikol Kidman.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Psihološka anatomija Big Little Lies: Ooo, da! Meril Strip je zla svekrva


Oskarovka je sa istom producentskom i scenarijskom ekipom radila na novoj seriji “The Undoing” koja se trenutno emituje na HBO-u. Uigrana družina pored nove sezone “Big Little Lies” završava snimanje serije za striming servis “Hulu”. U pitanju je još jedna adaptacija Lijan Morijarti “Nine Perfect Strangers”.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Serija “The Undoing” (Slom): Dokle više, pitam?


U budućnosti sa očekuje dosta materijala od Nikol Kidman, Riz Viterspun, Dejvida E. Kelija i Lijen Morijarti.

Najčitanije

Pročitaj još