Trejler “The New Mutants”: Posle 5 godina odlaganja konačno u bioskopima

X-Men spinof “The New Mutants” je prošao sito i rešeto u poslednjih pet godina. Nekoliko puta je odlagan, nekoliko puta je bio najavljivan i posle mnogo sečenja, dosnimavanja i menjanja priče 20 Century Fox se kune da je ova verzija ona koju su sve vreme čekali. Anja Tejlor Džoj, Mejsi Vilijams, Čarli Hiton, Henri Zaga, Blu Hant i Alis Braga 2. aprila 2020. godine konačno će se pokloniti bioskopskoj publici širom sveta.

Reditelj Džoš Bun (The Fault in Out Stars, All We Had, The Pretenders) i njegova ekipa danas su predstavili novi trejler i promene koje je film doživeo.

“The New Mutants” je opisan kao horor-triler o izolovanoj bolnici u kojoj su smešteni talentovani pojedinci sa natprirodnim moćima.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Trejler za horor verziju čuvene bajke “Ivica i Marica”


Istorijat snimanja filma je bio u najmanju ruku trnovit. Nakon prve verzije i okončane produkcije 2016. godine premijera je zakazana za 2017. godinu. Međutim, nezadovoljni Fox tražio je da se dodaju novi likovi i radnja promeni, pa je prvo prikazivanje odloženo za januar 2018. godine. Ubrzo se desilo još jedno odlaganje, pa su “The New Mutants” dobili novi datum, tačnije februar 2019. godine. Nekoliko meseci kasnije objavljeno je da Fox želi da promeni scenario, neke od glumaca i ponovo snimi veći deo filma.

Kompanija se kune da više promena neće biti i da je 2. april ove godine pravo vreme za “The New Mutants”. Koliko je na kraju dobro sve ispalo i da li je vredelo čekati pet godina, videćemo u aprilu, osim ako se opet ne promeni datum premijere.

Najčitanije

Pročitaj još