Prvi trejler za film “The Addams Family” i očekivano je uvrnut

Kompanija MGM upravo je objavila prvi trejler za animirani ribut televizijskog i filmskog klasika “Porodica Adams“. Genijalna muzička tema je tu, pucketanje prstima je tu i svi likovi su ponovo na okupu.

Rad američkog karikaturiste Čarlsa Adamsa je prvi put objavljen 1938. godine u The New Yorker-u. Satiričan prikaz američkih porodičnih vrednosti predstavili su izvitoperenu društvenu lestvicu društva. Porodica Adams je toliko postala popularna da je televizija ABC 1964. godine napravila igranu verziju na osnovu rada Čarlsa Adamsa.

Velika popularnost serije uvredila je urednika The New Yorker-a, Valesa Šona, koji je banovao rad Adamsa iz njegovih izdanja sve do 1987. godine, kada je konačno otišao u penziju.

Televizijski serijal je imao nekoliko pokušaja u vidu filmske forme tokom devedesetih, a sada posle mnogo godina i animiranu verziju u kojoj glasove likovima pozajmljuju Šarliz Teron, Kloi Grejs Morec, Oskar Ajzak, Alison Dženi, Elsi Fišer, Bet Midler, Nik Krol i Fin Volfhard.

Prvi trejler je tu, očekivano je opičen, a premijera animirane verzije porodice Adams nas očekuje 11. oktobra ove godine.

Najčitanije

Pročitaj još