Slučajno procurio trejler za novi “Mortal Kombat”: Kako da kažem, ali ovo “obećava”

Niko ne očekuje da će “Mortal Kombat” promeniti filmsku industriju, niti da će pružiti publici nešto senzacionalno. Ali, kao veliki ljubitelj video-igre i sega-giga-mega-treš adaptacija živ nisam do HBO premijere 16. aprila. 

“Mortal Kombat” je pikirao na bioskope i potencijalnu zaradu zbog novog rasta popularnosti novijih verzija video-igre, naročito nakon rimejka “Mortal Kombat 9”, ali zbog sad već dobro poznate situacije (korona smaračica) Fatality gledaćemo iz svojih domova.

Šta očekujemo? Ništa, naravno, jer je ovo debitantski film reditelja Simona Mek Kvojda koji će uz pomoć scenariste Dejvida Kalahma (Ant-man, Godizilla, Wonder Woman 1984) uraditi šta se inače može uraditi sa borilačkom igrom. U najmanju ruku tri solidne scene makljaže će biti dovoljne. 

Priča, ako se pričom nazvati može, prati Kola Janga, čuvenog borca koji se priključuje intergalaktičkom turniru do smrti. 

U filmu će se pojaviti kultni likovi iz video-igre. Posteri ne obećavaju mnogo, ali ipak pričamo o Mortal Kombatu.  

Trejler je procurio nešto ranije nego što je WarnerBros želeo, tako da se u toku dana ili sutra očekuje kvalitetniji i bolji snimak. EDIT: Zvaničan trejler je objavljen dva sata nakon što se sinhronizovana ruska verzija pojavila na Redditu 18.2.2021. godine. 

Najčitanije

Pročitaj još