“Russian Doll”, “Love, Death & Robots” i “Dead to Me” se nastavljaju

Striming servis Netflix odlučio je da nastavi dva popularna naslova sa svoje platforme Dead to Me i Love, Death & Robots, ali najveće je Russian Doll jer nije bilo zamišljeno da se serija nastavi.

Tri potpuno različita žanra i tri potpuno različite serije su svaka na svoj način okupile mnogobrojnu publiku pored crnog ogledala, a verni fanovi su željni još minuta na HD ekranima i laptopovima.

Hvaljena serija Russian Doll sa glumicom Natašom Lion nikad nije zamišljena kao projekat koji bi imao nastavak jer je u pitanju zaokružena priča o Njujorčanki koja iznovno i iznovno umire i vraća se u kupatilo na žurku koja je organizovana u čast njenog rođendana.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Serija “Russian Doll”: Jedna od najboljih serija godine 


Nije poznato da li će se poznati likovi vratiti ili će biti potpuno drugačija sezona sa novom pričom i likovima. Za sada samo je poznato da je serija dobila drugi sezonu kao Lion u kupatilo posle smrti. Nastavak će biti najverovatnije sledeće godine.

Netflix-ovo animirano čedo serija Love Death & Robots napravila je korak napred u kvalitetu animacije i načinu pripovedanja u antologijskom tipu serija i zato dobija još jednu šansu. Ekipi animatora se priključuje Dženifer Ju Nelson koja je radila na animiranom filmu Kung Fu Panda.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Serija “Love, Death & Robots”: Fantastično je mala reč


U budućnosti nas očekuju priče u trajanju od 15-ak minuta o ljubavi, smrti i robotima.

Serija Dead To Me koja je proglašena za najbindžabilniju ove godine, jer epizode se gledaju jedna za drugom bez prestanka, posle finala koje otvara vrata za još drame i problema se takođe vraća sledeće godine.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Serija “Dead to Me”: Bes i tuga dva najbolja druga


Naredna sezona će se baviti kompleksnom dinamikom između dva centralna lika, ali i neredom koji su napravili. I jedna i druga akterka priče u svom neslavnom rezimeu imaju ubistvo. Sad je samo pitanje ko će od njih dve do kraja izvući živu glavu.

Najčitanije

Pročitaj još