Serije koje će nas oduvati sledeće godine

Očekivanja veća od života, obećanja bačena poput bisera i sad nam ništa drugo nije ostalo nego da se potvrdi ono što nam se već duže vreme najavljuje. Od ove godine takoreći nije ostalo nešto preterano mnogo jer do kraja novembra i decembra nema većih naslova koji su mamac za publiku, ali zato sledeća je ta godina. Neke serije će se oprostiti od nas uz prasak i grande finale, a neke planiraju tek da zakuvaju čorbu.

True Detective – treća sezona

Koliki se hajp digao oko nove sezone True Detective najbolje pokazuje broj pregleda na YouTube. Neverovatnih 8,3 miliona pregleda za nedelju dana i broj iz minuta u minut raste. Zaokružite crvenom olovkom na kalendaru da True Detective startuje 13. januara. Priča je podeljena u tri dela, tri vremenske odrednice i prati dvojicu detektiva koji rade na slučaju nestale dece.

Game of Thrones – osma i poslednja sezona

Ko će sesti na gvozdeni presto? To ćemo da vidimo u prvoj polovini 2019. godine. Datum nije poznat, ali je poznato da će epizode trajati oko dva sata i da su bačeni milioni na snimanje poslednje sezone. Ne znam zašto, ali priviđa mi se bes fanova oko finala.

Stranger Things – treća sezona

Neflixov mega hit počeo je sa snimanjem u aprilu 2018. godine. Serija je napravila malu pauzu, ali prema rečima kreatora sa razlogom jer nas očekuje najbolja sezona do sad. Malo detalja je poznato i najverovatnije da će serija debitovati tek krajem sledeće godine.

The Haunting of Hill House – druga sezona

Da li će biti druge sezone? Da! Kad? Molimo se da je sledeća u pitanju. Reditelj Majk Flenangen ima ideju šta će biti u drugom krugu pakla Kuće na ukletom brdu. Najverovatnije da Krejnove nećemo videti opet, ali narativ će biti fokusiran na istoriju čuvene vile i kako je postala ukleta. S obzirom da je serija postala hit iz senke o kojoj niko nije pričao dok se reč o njoj nije proširila od statusa do statusa na društvenim mrežama još uvek se čeka potvrda Paramaunta i produkcijske kuće Stivena Spilberga koji stoje iza serije.

Big Little Lies – druga sezona

HBO hit koji ima najveći broj glumačkih zvezda u kadru na televiziji ikad. Iako je zamišljena kao mini-serija iznenađujuće ogroman uspeh okupio je ekipu ponovo sa dodatkom Meril Strip. Datum premijere nije poznat, ali šuška se nešto da je u martu 2019.

Mindhunter – druga sezona

Još jedan tihi hit koji je vremenom postajao sve popularniji. Detalja o novoj sezonu, fala bogu, je jako malo osim da je premijera sledeće godine, da će biti osam epizoda i da je radnja smeštena u 1977. godinu u Atlantu. Naracija je fokusirana na ubistva koja su obeležila istoriju grada od 1979 – 1981. godine.

Pročitaj i: 

Film meseca: Najbolje ostvarenje u novembru

Nove serije koje izlaze u novembru 

Najčitanije

Pročitaj još