Nove serije koje izlaze u novembru

Godina se bliži kraju i spremite se za pitanja: “Gde ćeš za Novu godinu?”. Smislili ili ne kako će te se provesti za čuvenu najluđu noć, jedno je sigurno – znate šta treba da spakujete na listu POGLEDAJ PRE NEGO ŠTO OTKUCA PONOĆ 31. decembra. Kao što i obično biva početak meseca je rezervisan za listu novih serija koje će biti premijerno prikazane u narednih 30 dana. Vadite kalendare i zabeležite ono što vam se najviše sviđa.

Homecoming – Amazon Prime – 2. novembar

Psihološki triler sa Džulijom Roberts u glavnoj ulozi prati život žene koja je profesionalnu karijeru posvetila resocijalicaziji vojnika nakon traumatičnih događaja na ratištu. Posle mnogo godina u službi odlučila je da napusti važan posao koji je bio od velikog značaja za ministarstvo odbrane, ali odlazak nije bio bez razloga. U pitanju je nešto mračno, uvrnuto, neljudsko.

The Cry – BBC – 8. novembar (već dostupno na striming servisima)

Mini-serija televizije BBC prati priču mladog bračnog (Džoen i Alister) para koji odlazi u Škotsku kako bi se izborili za dete koje je pripalo bivšoj Alisterovoj supruzi. Na putu do obećane zemlje Džoen i Alister će na misteriozan način izgubiti sina Nou. Tragični događaji napraviće kolaps u porodičnoj dinamici i njihovim životima.

The Bisexual – Hulu – 16. novembar

Nova serija iz Hulu kazana donosi priču o Lejli koja posle 10 godina veza sa partnerkom Sarom prvi put pliva u heteroseksualnim odnosima. Kombinacija komedije i drame daje potpuno novu perspektivu fraze seksulna fluidnost.

My Brilliant Friend – HBO – 19. novembar

Televizijska adaptacija bestselera “Moja genijalna prijateljica” prati detinjstvo Lile i Elene u predgrađu Napulja, a potom se fokusira na odraslo doba. Priča o teškom životu i dečjoj mašti koja modifikuje stvarnost i vizualizuje je u formi mračne bajke dobila je svoj zvaničan datum premijere – 19. novembar.

Escape At Dannemora  – Showtime – 18. novembar

Benisio del Toro je kičma nove Showtime serije koja je zasnovana na istinitim događajima. Radnja nas vraća tri godine unazad u Njujork sa fokusom na čuveno bekstvo zatvorenika iz Clinton Correctional Facility institucije.

Origins – YouTube Premium – 14. novembar

Od producenata Losta stiže nam nova naučno-fantastična serija o nesrećnim dušama koje su se probudile na napuštenom brodu u mračnim dubinama svemira.

Evo šta se od starih serija vraća u novembru:

Vikings (peta sezona) – History – 28. novembar

Outlander (četvrta sezona) – STARZ – 4. novembar

Room 104 (druga sezona) – HBO – 9. novembar

The Last Kingdom (treća sezona) – Netflix – 19. novembar 

Frontier (treća sezona) – Netflix – 23. novembar

Pročitaj i: 

Nove serije i filmovi koji stižu u novembru na Netflix

Serija o veštici za kojom ćete odlepiti, ako preživite dve epizode

Kritičari preporučuju serije za novembar

Najčitanije

Pročitaj još