Kritičari vam preporučuju serije za septembar

Neki vole da poslušaju stručnjake, neki i ne baš, i najviše veruju živoj reči i preporuci poznanika i prijatelja. Verovali ili ne ljudima koji su profesionalne karijere posvetili analizi filmskog i televizijskog sadržaja, slagalali se ili ne, ne može se osporiti kredibilitet ljudi koji su potrošili dane, mesece i godine oblikovanju interesovanja publike.

Kritičari nisu jedinstveni u izboru predloga za mesec septembar zbog vrlo problematičnog sadržaja koji se pojavio u skorije vreme, pa će lista biti sastavljena od proseka ocena.

Tom Clancy’s Jack Ryan – Sezona 1 / Ocena: 73%

Tematski nije začinjen geopolitičkim temama kao srodno slični žanrovi, ali dopadljiva glumačka ekipa i odlične akcione scene su namenjeni ljubiteljima priča Tom Clancy’s“.

The Sinner – Sezona 2 / Ocena: 100%

Triler koji ne prestaje da cveta u svojim psihološkim aspektima. Ispitivanje krivice dečaka za ritualno ubistvo je najbolji televizijski koncept ovog septembra“.

Castle Rock – Sezona 1 / Ocena: 85%

Serija koja je napravljena da udovolji izbirljivim fanovima Stivena Kinga. Sjajno koncipirana misterija sa alegorijskom podlogom. Apstraktan koncept se neće dopasti svima, ali jasno je da je kreatore baš briga šta publika misli“.

Ozark – Sezona 2 / Ocena: 68%

Privlačna i zabavna serija, ali ne preterano izazovna, niti kreativna. Druga sezona plovi u mračnijim vodama što će se ljubiteljima prve sezone jako dopasti“.

The Innocents – Sezona 1 / Ocena: 84%

Već viđen i jednostavan koncept o natprirodnoj emotivnoj vezi. Atmosfera ostavlja dobar utisak koji će zaintrigirati publiku koja voli ovakav tip serija“.

American Horror Story – Sezona 8 / Ocena: 89%

Duhovito, bizarno, mračno, surovo. Rajan Marfi je konačno sišao sa magarca i zajahao konja“.

Better Call Saul – Sezona 4 / Ocena: 99%

Sjajno koncipirana i privlačna priča. Četrvta sezona balansira ono što je bio Better Call Saul i ono što će serija postati“.

Kidding – Sezona 1 / Ocena: 73 %

Fanovi Džimija Kerija mogu da se razočaraju konceptom serije, ali mnogi će biti iznenađeni ravnotežom humora i bola koju poseduje Kidding“.

Mayans M.C. – Sezona 1 / Ocena: 68%

Uzbudljiva i interesantna drama koja ima problema sa tempom i narativom“.

The Deuce – Sezona 2 / Ocena: 100%

Maestralna drama sa fantastičnom dramaturgijom i karakterizacijom. Odičan fokus serije, svet koji ne prestaje da iznenađuje i sjajna gluma Megi Džilenhol“.

The Miniaturist – Mini serija / Ocena: 71 %

Odlična gluma i produkcijske vrednosti ne mogu u potpunosti da nadomeste nedostatak dobre misterije“.

Pročitaj i: 

Sve što treba da znate o osmoj sezoni “American Horror Story”

Kraj “Castle Rock-a” i pitanje – Šta se kog đavola dogodilo?

Najčitanije

Pročitaj još