Trejler za seriju “The War of the Worlds”: Peti pokušaj na televiziji

Živimo u televiziskoj eri u kojoj živimo i moramo da se naviknemo, barem za sad, da će hiperprodukcija malih ekrana i striming servisa tlačiti do beskonačnosti već adaptirane romane, uspešne filmove i serije sa kultnim statusom. BBC sa spiska uspešnih adaptacija precrtao je roman “The War of the Worlds” H.G. Velsa.

The War of Worlds” je četiri puta krasio veliko platno, najveći uspeh je doživeo u Spilbergovoj adaptaciji 2005. godine sa pola milijardi zarađenih dolara, i sada će po peti put biti deo televizijskog neba.

Foto: BBC

Kao i u slučaju verzije Stivena Spilberga “The War of the Worlds” smešten je na Evropsko tlo koje su suočava sa vanzemljaskom vrstom iz nepoznate galaksije. Zbrisana ljudska vrsta sa planete i nekoliko preživelih na ivici života i smrti pitaju se zašto je njihov životni prostor uzurpiran i šta uljezi žele od njih.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Sve nove serije koje izlaze u oktobru


Ako je uspešna filmska verzija “Snowpiercer” dobila televizijsku verziju, onda nema razloga ne pokušati da roman iz 1898. godine dobije još jednu šansu i još jedan produženi život.

“The War of the Worlds” premijerno će biti prikazana na BBC-u 29. oktobra.

Najčitanije

Pročitaj još