Trejler “The Third Day”: Ovo je nešto specijalno, javlja mi se

Nova mini-serija “The Third Day” nastala u saradnji kompanija Sky i HBO je prava poslastica za ljubitelje misterije. Jedinstven koncept priče i deljenje serije na dva dela – prve tri epizode nose naziv Summer (Leto), a poslednje tri Winter (Zima), otkrivaju šta se događa na izolovanoj britanskoj obali koju će posetiti Džud Lo i Naomi Haris.

Prve tri epizode prate Džuda Loa u ulozi Sema kojeg je ostrvo “pozvalo” nakon mračnih događaja koji su ga zadesili. Sem mora da se uklopi sa stanovnicima jer kad jednom dođeš na ostrvo više nema odlaska.

Foto: HBO

U poslednje tri epizode radnja se fokusira na Naomi Haris u ulozi Helen koja dolazi na ostrvo kako bi potražila odgovor na pitanje koje je muči u vezi sa misterioznim mestom. Umesto odgovora moraće da se izbori sa sudbinom kojoj je ostrvo spremilo.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Serija “Devs”: Spržiće uspavani mozak


Mini serija je kreativni proizvod scenarista Denisa Kelija i Feliksa Bareta (Utopia) koji su jako mudro skovali priču i napravili trejler posle kojeg nije najjasnije o čemu se radi, gde se nalaze likovi i šta je fora sa ostrvom i njenim stanovnicima.

Premijera je zakazana za 11. maj (malo ćemo da sačekamo), ali obećava dobru zabavu u toplijim danima koji nam predstoje.

Najčitanije

Pročitaj još