Trejler “Sex Education” druga sezona: Najgledanija serija se vraća

Netflix je zajahao seksualni vetar prethodnih meseci. Ako vam je najuspešniji element za prodaju proizvoda današnjice i dalje neobjašnjiva engima, dokumentarac “Sex, Explained” i predstojeći “The Good Lap” detaljno analiziraju i objašnjavaju sve ono što vam roditelji nisu rekli, škola nije naučila, a pornografija banalizovala. Na listi edukacije u domenu seksa treba dodati i komično-analitičnu britansku seriju “Sex Education” koja se vraća na Netflix 17. januara. Druga sezona samo što nije debitovala, a Otis Milburn i njegova majka Džin, seksualni terapeut, imaju još mnogo posla oko uspaničnog intimnog tinejdžerskog odnosa i još čudnijeg odraslog odnosa.

Druga sezona serije “Sex Education“, kao i prva, pruža uvid u intuitivni talenat Otisa koji savetuje svoje prijatelje, doduše, za sve je dobar osim za sebe, i razotkriva probleme koji su sastavni deo seksualnog života.

Prva sezona “Sex Education” je dospela na peto mesto najgledanijih serija na Netflix-u ikada, sa gigantskom brojkom – 40 miliona gledalaca.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

10 najgledanijih serija na Netflix-u ikada

Serija “Sex Education” bi bila zabranjena pre 10 godina


Najavni trejler za drugo poglavlje obećava isti nivo komedije i analitičnosti prema zloupotrebljenom, a opet najvećem tabuu 21. veka.

Pogledajte trejler: 

Najčitanije

Pročitaj još