Serija “Hannibal” dobila novi život na Netflix-u: “Voleli bismo 4. sezonu”

Brajan Fuler, kreator serije “Hannibal” nada se da će njegova voljena serija koja je imala nisku gledanost na televiziji NBC sa novim životom na Netflix-u dobiti još jednu šansu.

Kompanija Netflix je nedavno otkupila prava za emitovanje Fulereve serije “Hannibal” (kod nas nije dostupna) i nova gledalačka publika otkrila je veoma hvaljeni serijal sa Madsom Mikelsonom.

Brajan Fuler je u intervjuu za IndiWire rekao da televizija NBC od samog starta nije želela da podrži njegovu seriju jer je želeo Mikelsona u ulozi Hanibala Lektora. Američka televizija glumca je smatrala promašajem jer “predvidivo izgleda kao psihopata” i poznat je samo u Evropi. Njihova ideja je bila da u Hanibalove cipele smeste Hjua Granta, ali pošto je glumac odbio ulogu, a Mikelson prihvatio, NBC nije promovisao seriju koja se od prve epizode mučila sa brojem gledalaca koje okuplja pored malih ekrana. Posle jedva milion gledalaca po epizodi serija je ugašena nakon treće sezone.

Foto: PROMO / NBC

“Ono što volim kod Netflixa je to što sad serija ima drugu šansu i mogućnost da je pogleda veliki broj ljudi. Možda se desi četvrta sezona na Netflix-u ko zna?”, rekao je Fuler.

Naime, Netflix je tokom godina pokazao da glumci nekad ne prodaju proizvod jer je to bila ranija filmska i televizijska taktika – ako nije poznat glumac serija ili film propada. U poslednjih 10 godina mnoge uspešne serije su proslavile glumce, a ne oni seriju ili film. Ovo je jedan od razloga zašto se Fuler nada da će Hannibal naći svoju publiku na Netflixu i dobiti možda još jednu šansu.

Prati Dedu na ↓

4 KOMENTARA

  1. Meni je odlična, pogotovo Mads M, ne mora baš nova sezona, odličan mi je i kraj koji, čini mi se, nije ni trebalo da bude kraj bar po Fulerovim planovima

  2. Odlicno odradjena serija. Odgledao sam je u cuugu. Zbog Madsa sam i poceo seriju. Gledao sam ga u evorpskim filmovima U Kini jedu pse, Pusher i u Kralj Arturu sa Clive Owenom imao je sporednu ali zapamcenu ulogu za mene makar..
    inace nisam ljubitelj Netflix platforme ali mi se svidja jedna stvar, a to je sto vracaju nezasluzeno mrtve serije u zivotu. Postoji serija Constantin sa Mat Rayanom u glavnoj ulozi koja me je odusevila u svakom smislu. Gluma, price po epizodama verdostojno stripu sve u superlativu…Nazalost otkazana posle 1 sezone .. Tako da veselim se 4 Lektorovoj sezoni!

  3. Sjajna serija! Vrhunska i dobro potkrepljena psihijatrijom, psihologijom i medicinom. Ponegde se fulalo sa medicinom, ali bože moj, ništa ne može bez greškice. Mikelsen mi je bolji u ovoj ulozi nego Entoni Hopkins. Prosto, deluje gospodskije i nonšalantnije. Hopkins mi je uvek nekako vukao na penzionisanog drvoseču. Čak i kao mlađi. Što ne spori njegovu vrhunsku glumu, dapače. Radujem se reanimaciji ove serije i nadam se da ćemo konačno dobiti 4. sezonu. I da, posle igrice Death Stranding, mislim da će Mikelsen još kako biti u fokusu i sa Hanibalom.

Comments are closed.

Pročitaj još

Najčitanije