Prvi utisci o Deadpool 2

Pre dve godine Deadpool je na veliko platno i u domove doneo drugačijeg i veoma zabavnog heroja. Iznenađujući uspeh prvog filma, pozitivne kritike publike i kritičara omogućili su Marvelovom junaku još dva nastavka. U bioskope ovih dana stiže drugi deo, ali pre nego što uzbuđeno otrčite u bioskop, evo šta imaju da kažu oni koji su pogledali pretpremijeru filma Deadpool 2.

Šon Okonel “CinemaBlend”: Savršen nastavak, zapravo impresivan nastavak. Deadpool 2 je zabavniji nego original.

Aleks Abad Santoos “Vox”: Jedan od retkih nastavaka koji je bolji od originala.

Endru Bejker “Variety”: U svakom smislu nastavak je bolji od prvog dela iz 2016. godine. Britkiji, eksplicitniji, smešniji i narativno koherentniji sa nekoliko novina koje će oduševiti fanove prvog dela.

Rodrigo Perez “The Playlist”: Sve što je bilo usiljeno i nevešto izvedeno u prvom delu mnogo bolje i fluidnije funkcioniše u drugom delu.

Soren Anderson “Seattle Times”: To što je drugi deo veći blokbaster ne znači i da je bolji.

Stiven Viti “New York Daily News”: Jedan deo filma se nepotrebno razvlači. Nikoga ne interesuje emotivne dileme Deadpool-a.

Moli Frimen “ScreenRant”: Prepun klišea i nespretna egzekucije solidne ideje.

Suzana Polo “Polygon”: Deadpool 2 želi da bude prst u oku svih ostalih superjunaka sa blokbaster scene, ali u pitanju je najnerahizmatičniji lik sa blokbaster scene.

Pročitaj i: 

Revenge: Film koji ne želite da gledate, ali gledaćete ga

Thelma: Jako čudan film koji može da vas opčini

Najčitanije

Pročitaj još