Prve reakcije “Mary Poppins Returns”: Emili Blant za Oskara?

Nastavak avantura Meri Popins, koju je prvobitno oživela Džuli Endrus, ovih dana je zasut ljubavlju na društvenim mrežama. Privilegovani gledaoci koji su evidentno imali više sreće nego mi ne miruju u komentarima. Ujedinili su se u želji da Emili Blant dobije Oskara za moderni spin Meri Popins.

Dugoočekivani nastavak za sada nije baš “svačija šoljica čaja”. Jedan deo kritičara je oduševljen onim što je video, dok sa druge strane pojedini su se požalili da “Mary Poppins Returns” ima tehničke elemente, ali da joj je duša providna kao fils papir.

View this post on Instagram

See the all-new #MaryPoppinsReturns character posters.

A post shared by Mary Poppins Returns (@marypoppinsreturns) on

Ben Prison “Slashfilm” nazvao je nastavak neuspelim pokušajem oživljavanja originala.

Želi magiju prvog dela, ali nije u stanju da je stvori“.

Klejton Dejvis “AwardCircuit” smatra da film ima sjajnih momenata, ali da nekonzistentnost radnje ga sprečava da bude odličan.

Kritičarka “Cosmopolitan-a” Jolanda Mačado je nazvala film “bolno dosadnim“.

U jednoj stvari su kritičari bili složni – da je Emili Blant učinila čudo u ne tako sjajnom filmu. Naime, kritičari insistiraju da glumica dobije nominaciju za Oksara. Mada, to ćemo tek da vidimo jer se šuška o Rejčer Vajs i Emi Stoun za film “Favourite”.

Dok ne vidimo novu Meri Popins ne možemo da sudimo. Svetska premijera filma je zakazana za 21. decembar. Kod nas? Možda ove godine, možda sledeće.

Najčitanije

Pročitaj još