Nove serije koje izlaze u maju

April je bio nešto tanji mesec kad su po sredi premijere novih serija, ali recimo da su dokumentarni Netflix-ov serijal “Tiger King”, FX-ova serija “Mrs America” i HBO-va “Run” izvukle mesec za nama. Nešto napetija atmosfera je u maju, naročito početak meseca, kada će biti najveći broj debitanata. Serija “The Undoing” sa Nikol Kidman je bila najvaljena za 10. maj ali je otkazana zbog korona virusa i nije poznato kada će debitovati.

Betty – 1. maj

Skejterska tinejdž drama – kratko i jasno.

HOLLYWOOD – 1. maj

Iako poslednjih nekoliko godina Rajan Marafi nije uspeo da održi kvalitet serija koje je nudio na početku karijere “Hollywood” možda je njegova karta za povratak u ekipu većih igrača. Serija o glumcima koji posle Drugog svetskog rata žele po svaku cenu da postanu poznati deluje, na osnovu trejlera, kao i svaka druga kemp serija koju je Marfi napravio.

Trying – 1. maj

Britanska egzistencijalna kriza para koji žele da dobiju dete, ali nikoga da ga dobiju.

Upload – 1. maj

Naučno fantastična komedija smeštena je u utopijsku budućnost u kojoj pre nego što preminete vaš mozak može biti aploudovan na sistem i nastavljate da živite u digitalnom paklu.

Into the Night – 1. maj

Neobična francuska serija prati putnike aviona iz Brisela koji su zatočeni na aerodormu i moraju da prežive noć.

Billions (5. sezona) – 3. maj

Voljene “Milijarde” se vraćaju.

The Eddy – 8. maj

Mini serija o muzičaru Eliotu Udou i njegovom džez klubu u Parizu prati mutne radnje njegovog partnera i multikulturni raskol.

Dead to Me (2. sezona) – 8. maj

Džen i Džudi se vraćaju jer moraju da sakriju telo čoveka kojeg su likvidirale. Druga sezona popularne Netflix-ove serija obećava dobru zabavu, ali videćemo.

Valeria – 8. maj

Španska serija o milenijalcima i rubu životne interpersonalne propasti.

I Know This Much Is True – 10. maj

Serija zasnovana na romanu Valija Lamba prati sudbinu identičnih blizanaca koje glumi Mark Rafalo.

The Great – 15. maj

Statiričan i komičan osvrt na Katarinu Veliku nema nikakve veze sa stvarnim istorijskim podacima, više je fiktivna rekreacija čuvene ličnosti.

Snowpiercer – 17. maj

Serija zasnovana na istoimenim grafičkim novelama i filmu oskarovca Bong Džun Hoa posle nekoliko odlaganja i prepirki unutar kreativnog tima, zvanično startuje u maju.

Homecoming (2. sezona) – 22. maj

Serija Homecoming postaje antologijski koncept. Nova sezona prati Žanel Mone koja se budi u ribarskom brodiću i nema pojma ko je, gde je bila i kako je završila usred jezera.

Life Life – 27. maj

Love Life je prva serija koja će otvoriti novu HBO Max platformu. Antologijski rom-kom sa Anom Kendriks je početak za novi HBO striming servis.

Najčitanije

Pročitaj još