Serije koje izlaze u avgustu: Dve nove na koje treba obratiti pažnju

Letnje mrtvilo je neizbižno. Već nakon majskih premijera i gomile dobrih serija koje su debitovale od početka godine, došla je monotonija, nastavci koji manje-više nikog ne zanimaju i nekoliko novih naslova koji su daleko od standarda koji je zakucala 2019. U avgustu pored druge sezone “Mindhunter” ima nekoliko zanimljivih i dugošičekivanih naslova.

Dear White People (treća sezona) – 2. avgust

Satirična komedija o Afroameričkim studentima na prestižnom belačkom koledžu uspela je da doživi treću sezonu. Odlične kritike prve dve sezone i kraći format epizoda podvukao se pod kožu publike koji će biti nagrađeni nastavkom 2. avgusta.

A Black Lady Sketch Show – 2. avgust

Skeč komedija nafilovana poznatim Afroameričkim glumcima i poznatim ličnostima ne daje najjasniju sliku o tome šta nas očekuje u prvoj sezoni, osim gomile opaski i komičnih dijaloga.

Preacher (četvrta sezona) – 4. avgust

Preacher će ući u televizijsku istoriju kao najpotcenjenija serija svih vremena. Neverovatna psihodelija narativa i dijaloga zaslužuje apsolutnu pažnju. Ako ste kojim slučajem je propustili obavezno pogledajte prvu sezonu.

BH90210 – 7. avgust

Pa, i to je moralo da se dogodi. Beverli Hils dobija svoj novi život i ribut na malim ekranima. Nije da je neko tražio, ali 7. avgust je rezervisan za novi početak.

The Terror: Infamy – 12. avgust

Druga sezona antologijske serije “The Terror” pod nazivom “The Terror: Infamy” je serija na koju treba baciti oko ovog leta. Deda je ima prilike da je pogleda pre premijere i toplo je preporučuje. Tekst o seriji “Terror: Infamy” pročitaj OVDE.

Mindunter (druga sezona) – 16. avgust

O drugoj sezoni Mindhunter se jako malo zna. Nekoliko detalja je otkriveno pre dva meseca (pročitaj OVDE). Za sada se samo zna datum premijere i još uvek se čeka najavni trejler koji Netflix čuva kao oči u glavi.

The Righteous Gemstones – 18. avgust

Leto je nafilovano komedijama. Hrišćanska porodica koja svoja uverenja propagira na televiziji krši sve u 16 u privatnosti četiri zida.

This Way Up – 21. avgust

Kad smo kod komedija, nećete verovati, ali evo još jedne. Britanski humoristički program upoznaje nas sa profesorkom koja je na ivici nervnog sloma, a uporno pokušava da svoj život dovede u red.

The Affair (peta sezona) – 25. avgust

Ovo je kraj za ljubitelje serije The Affair. Glumica Rut Vilson je napustila seriju, njen lik je likvidiran, nikad nije želela da objasni razloge zašto više nije želela da bude deo nje, ali i bez centralnog lika serija će ove godine ući u svoju završnicu.

The Dark Crystal: Age of Resistance – 30. avgust

Nova Netflix-ova serije prati događaje pre onih koji su se odvili u filmu Džona Hensona 1982. godine. Impresivan trejler najvaljuje novu animiranu seriju koja deluje kao nebičan miks modernih bajki i epske-fantastike.

Carnival Row – 30. avgust

Striming servis je bio toliko oduševljen onim što su napravili Rene Ečavaria i Tavis Bičman da su odmah naručili drugu sezonu. Carnival Row startuje 30. avgusta sa Karom Delavinj i Olandom Blumom u glavnim ulogama. Mitološka stvorenja nakon što je izbio rat u njihovoj magičnoj zemlji naseleli su svet smrtnika, ali dok naš svet drma ubica koji sve pred sobom šije neko mora odgovara za prolivenu krv. Jedan od najiščekivanijih naslova u avgustu.

Najčitanije

Pročitaj još