Nova sezona serije “Prijatelji” otkazana i možda je nikad nećemo videti

Ponovno okupljanje Met Leblanka, Metjua Perija, Dženifer Aniston, Kortni Koks, Dejvida Švimera i Lise Kudrou je otkazano do daljnjeg, kao i snimanje nove sezone serije “Prijatelji” čije je emitovanje bilo u planu krajem ove godine.

Kao što su svi filmski i televizijski planovi otkazani u prethodnih nedelju dana, tako je i televizijski specijal sa čuvenim “Prijateljima”. Iako nije bio zakazan zvaničan datum početka snimanja, scenaristi su radili na priči, ali sada zbog potrebe za samoizolacijom usled pandemije korona virusa čitav projekat se odlaže. “Hollywood Reporter” ističe da može da se desi da se čitav projekat predugo oduži, pa čak i da nikad ne bude snimljen.

Naime, ideja je bila da specijal “Prijatelji” bude pečat nove striming platforime koja je nastala u saradnji HBO-a i Warner Bros. kompanije, pod nazivom HBO Max, koja treba da počne sa radom u maju. Za sada nema još uvek objave da će se početak HBO Max platforme odložiti, iako neka od zaštitnih lica kampanje se neće pojaviti kako je obećano sa početkom rada striming servisa.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Filmski blokbasteri koji izlaze ovih dana onlajn zbog korona virusa


Warner Meida izdvojila je 85 miliona dolara godišnje, za narednih pet godina, kako bi imala prava emitovanja “Prijatelja” na HBO Max. Serija je u prošlosti bila u vlasništvu Netflix-a, kod nas je još uvek dostupno na Netflix-u 10 sezona serije.

Najčitanije

Pročitaj još