Filmski blokbasteri koji izlaze ovih dana onlajn zbog korona virusa

Korona virus je poremetio svačije planove i jedno što je ostalo je da vodimo računo o sebi i drugima dok se ovo ne završi ili ne primiri – a, boga mi, ovo će da potraje. Ako je za neku utehu filmska ostvarenja koja su bila ovih dana namenjena za bioskop sa velikog platna se sele na striming servise i platforme za kupovinu filmova. Do kraja marta nekoliko aktuelnih blokbastera gledaćemo iz udobnosti svog doma.

The Invisible Man – 20. mart

Oživljavanje klasika iz 1930. godine prati Elizabet Mos nakon smrti nasilnog bivšeg dečka. Za sobom je ostavio novac na računu i mučninu koja će proganjati akterku priče.

The Hunt – 20. mart

Film o elitističkoj grupi koji se bavi lovom na pripadnike srednje i niže klase u Americi je trebalo da bude u bioskopima prošlog septembra. Nakon masovne pucnjave u Teksasu, Ohaju i Kaliforniji, film i marketing kampanju su obustavljeni zbog negativne atmosfere u medijima i u društvu. “The Hunt” je bio zabranjen, onda je konačno dobio bioskopsku premijeru pre nekoliko dana i korona ga je poslala na striming od 20. marta.

Emma. – 20. mart

Anja Tejlor Džoj u adaptaciji klasika Džejn Ostin. Satirična moderna adaptacija priče o bogatašici Emi Vudhaus od romantične verzije postaje nešto sasvim drugo u 2020. godini. Ujedno ovo je jedan od najbolje ocenjenih filmova od strane kritike u martu.

The Gentlemen – 24. mart

Gaj Riči se vratio, konačno, posle nekoliko problematičnih ostvarenja. Bioskopski hit o britanskom kingpinu koji planira da proda svoj biznis vodi ga na dug put pun ucena i pretnji.

Bloodshot – 24. mart

Superheroj iz radionice Valiant Comics sa Vin Dizelom je ta doza akcije i fantazije koja će svima biti potrebna ovih dana.

Birds of Prey – 24. mart

Još jedan film koji je poranio sa digitalnom premijerom. Harli Kvin stiže sa maljem u naše domove.

Vivarium – 27. mart

I film kojem se najviše radujem jer korona je blokirala mi put do bioskopa.Priča prati mladi bračni par koji se useljava u dom iz snova. Međutim, njihovo naselje je lavirint sa identičnim kućama kojima nema početka ni kraja. Kombo naučne-fantastike i misterije, kao i pitanje šta se događa.

Najčitanije

Pročitaj još