“Nightmare Alley”: Novi film Giljerma Del Toroa sa Kejt Blančet i Bredli Kuperom izgleda kao milijardu dolara

Dovoljno je napisati nekoliko imena koja stoje iza i ispred kamere novog psihološkog trilera “Nightmare Alley” i završiti posao. Giljermo Del Toro, Kejt Blančet, Toni Kolet, Runi Mara, Bredli Kuper i Vilijam Defo. Što se mene tiče – prodato.

Najnovije ostvarenje osakrovca Giljerma Del Toroa (Shape of Water) i autora jednog od najboljih filmova novog milenijuma “Panov lavirint” u zavničnom trejleru i sinopsisu ne oktriva previše o radnji, ali dovoljno da zaintrigira masu koja će film moći da pogleda u bioskopima od 17. decembra.

Reditelj i Searchlight Pictures ne planiraju da do kraja godine film objave na striming servisima, niti na VOD-u (video na zahtev formi) jer fantastično stilizovani visokobudžetni film pikira na nominacije za Oskara i povratak publike u bioskope.

Foto: Searchlight Pictures

Stanton Karlo (Bredli Kuper), zaposleni u putujućem karnevalu ili cirkusu koji se predstavlja kao vidovnjak zajedno sa psihološkinjom Lilit Riter (Kejt Blančet) za vratom ima policijske službenike i neprijatelje koji dovode u sumnju njegov talenat. Kako sinopsis signalizira, gospođica Lilit Riter je mnogo opasnija i veća zverka od Stantona vidovnjaka.

Iako je još uvek nepoznato o čemu se zapravo radi i šta se dešava u filmu, jasno je da Del Toro i Searchligt žele da priču otkrijete u bioskopu, a ne u trejleru.

Pogledajte najavu:

Najčitanije

Pročitaj još