King potvrdio: Druga sezona “Autsajder” stiže i biće mnogo bolja

HBO još uvek nije zvanično potvrdio da će ovogodišnja hit serija “Autsajder” dobiti drugu sezonu, ali Stiven King na čijem romanu je televizijska adaptacija zasnovana rekao je novinarima da je video scenario za drugu sezoni i da fanovi mogu da se radujum jer nastavk priče stiže.

Fanovi serije “The Outsider” čekaju mesecima potvrdu od HBO-a da li će se serija nastaviti. Dobru vest je doneo Stiven King. U razgovoru za “Entertainment Weekly” pisac je potvrdio da je druga sezona u procesu pravljenja i da se priča nastavlja.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Serija “The Outsider”: Bolja je od knjige Stivena Kinga, mnogo


Znam u kom će se smeru priča kretati jer sam video scenario. Mogao bih da vam otkrijem, ali onda bih morao da vas ubijem. Samo ću reći da je priča odlična i prepuna uvrnutih paranormalnih elemenata“, rekao je King za “EW”.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

3 nova filma zasnovana na pričama Stivena Kinga: Spremite se za nastavak “Autsajdera”


Serija “The Outsider” zasnovana na Kingovom romanu bila je tihi hit HBO-a koja je tek u drugoj polovini sezone počela da privlači veći broj gledalaca pored malih ekrana. “Autsajder” je posle slabašnog starta završio sezonu sa 2.2 miliona ljudi koji su je pogledali, samo u Americi. Ovo je bio skok u gledanosti za 90% u odnosu na premijeru.

Još uvek se čeka zvanična potvrda HBO i glumačke ekipe koja bi trebalo da se vrati svojim ulogama.

Najčitanije

Pročitaj još