HBO Max najava za 2022. godinu: Prvi kratki trejleri za novi “Game of Thrones”, “Westworld, “Raised by Wolves”…

Nekada se ovo zvalo programska šema, a sa savremenom navalom striming servisa dobilo je epitet “najava za novu striming godinu”. Servis HBO Max još uvek nije dostupan kod nas, ali prema zvaničnoj najavi HBO Adria debitovanje platforme koja će zameniti trenutni HBO Go / HBO OD najavljena je za prvu polovinu 2022. godine. Najverovatnije da će u periodu od aprila do juna ljubitelji HBO sadržaja iz regiona dobiti novi servis sa serije i filmove sa većim katalogom i izborom.

HBO Max predstavio je serijski i filmski repertoar za 2022. godinu. WarnerMedia još uvek se drži odluke da filmovi koji su u njihovom vlasništvu paralelno debituju na HBO Max-u i u bioskopima, sve dok pandemija i mutacije korona virusa ne budu svedene na potpuni minimum, tek tada možemo da očekujemo da će doći da vremenskog razilaženja između premijera na striming servisima i bioskopima.

Za 2022. godinu HBO Max je spremio “The Gilded Age”, “The Time Traveler’s Wife”, “The White House Plumbers”, “We Own This City”, novu sezonu “The Nevers”, drugu sezonu “Gossip Girls”, ribut tinejdž hita “Pretty Little Lairs”, ali još mnogo naslova.

Foto: HBO Max

Među velikim najavama su nova sezona “Westworld“, novi “Game of Thrones” pod nazivom “The House of the Dragon”, nova sezona “Raised by Wolves“, druga sezona “Stjuardese“…

Ovo je samo deo ponude jer će HBO tokom 2022. objaviti imena naslova koji još nisu završeni, a biće premijerno prikazani tokom sledeće godine.

Najčitanije

Pročitaj još