Prvi trejler za film “Joker”: Hoakin Finiks u epizodi od genija do ludaka tanka je dlaka

Transformacija Hoakina Finiksa od čoveka blage naravi do negativca spakovano je u 2 minuta i 24 sekunde novog trejlera za film Joker. Voljeni antiheroj iz DC univerzuma dobio je filmske minute samo za sebe i detaljan prikaz geneze čoveka čija se ličnost iz jedne životne faze u drugu kreće na dva kraja spektra.

Trejler otvara razgovor Artura Fleka i psihoterapeuta koji ga pita: “Da li ti je bolje ako razgovaraš sa nekim“, ali njegov jezivi odgovor ledi krv u našim smrtničkim žilama: “Moja majka mi je uvek govorila da imam nasmejano lice“.

Film Joker reditelja Toda Filipsa je daleko od obične stripske adaptacije za veliko platno, uostalom glavnu ulogu tumači Hoakin Finiks, već studija slučaja ličnosti i istraživanje mračne strane ljudske prirode.

The Joker GIF - Find & Share on GIPHY

Ono što je zanimljivo gospodin Filips je najpoznatiji po komedijama “Road Trip”, “Hangover” i radu na filmu “Borat” tako da će u novom filmu pokazati potpuno drugačiju filmsku stranu publici.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Filmovi koji izlaze u aprilu će nas u grob oterati


Kompanija Warner Bros je jasno istakla da je novi Joker raskid sa pređašnjim adaptacijama lika za veliko platno. Čak se nagađa da će sledeća poseta Gotamu biti posvećena Betmenu i da će biti potpuno drugačiji lik od onog na koga smo navikli.

Joker Toda Filipsa premijerno će biti prikazan 4. oktobra, a do tada će biti objavljeno još informacija o radnji i likovima u modernoj adaptaciji čuvenog antiheroja.

Najčitanije

Pročitaj još