Film “Under the Skin” postaje serija

Dobrodošli u 2020. godinu. Nakon što smo istrošili većinu ideja, adaptirali sve moguće popularne i manje popularne romane i prešli na gejming industriju, vreme je da televizija pronađe svoju novu zlatnu koku – film. Tako je filmovi u narednim godinama postajaće serije.

Nakon što je najavljeno, videćemo da li će se obestiniti, da će Adam Mekej (Vice, The Big Short) biti zadužen za seriju “Parasite” zasnovanoj na uspešnoj južnokorejskom istoimenom filmu, još jedan ne tako uspešan, ali film sa kultnim statusom dobija svoje poglavlje na televiziji.

Naučno fantastični psihološki triler sa Skarlet Johanson iz 2013. godine zasnovan na romanu Majkla Fajbera “Under the Skin” već duže vreme je u pripremi za televiziju.

Spinof filma se oslanja na priču o tajnovitom ženskom liku koji putuje kroz severnu Irsku u formi ljudskog stvorenja i sakuplja mušku čeljad koju isporučuje svojoj matičnoj planeti.

Zanimljivost u vezi sa filmom Džonatana Glejzera je to što muškarci koji se pojavljuju filmu nisu glumci. Većina scena je snimljena skrivenom kamerom kako bi Glejezer dobio što realističniju sliku.

Foto: A24

Posle debitovanja filma “Under the Skin” dobio je pohvale zbog eterične muzike, glume Skarlet Johanson i mistične priče o ženi koja nije žena već oličenje seksualnog objekta koji jede sve pred sobom.

Još uvek nije poznato kad bi “Under the Skin” trebalo da debituje na malim ekranima, ali ako sve bude išlo po planu sa Glejzerovim timom, možda do kraja ove ili početkom sledeće godine dobijemo širu sliku o tome kuda putuju muškarci koji upoznaju stvorenje sa druge planete.

Najčitanije

Pročitaj još