Prve reakcije na film “In the Tall Grass”: Stiven King i sin na travi

Oktobar je mesec kad veštice podmazuju motore na letećim metlama, vampiri konačno izbijaju zarđale eksere iz sanduka, a babaroge i bauci negde oko ponoći lupkaju svojim dugim noktima ispod kreveta. Oktobarsku horor sezonu ove godine otvaraju ozloglašeni otac i sin – Stiven i Džoi King. Adaptacija novele “In the Tall Grass” sledećeg petka nas očekuje na Netflix-u.

Stiven King ne izlazi iz mode i dok bude udisao kiseonik na ovoj planeti njegova bibliografija, koju je teško smestiti na jednu policu, haraće velikim platnom i HD televizorima.

Netflix je za 4. oktobar pripremio priču o bratu i sestri koji čuju plač dečaka u polju visoke trave. Zapomaganje koje ne prestaje uvući će Beki i Kala u klaustrofobični zeleni kavez. Što budu bili bliži izvoru plača, sve će biti dalji od sveta u kojem su živeli srećno, ili naizgled srećno.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

It Chapter Two je dobar koliko i povraćanka od kornjače


Adaptacija intrigantne novele Stivena i Džoija Kinga nedelju dana pre zvanične premijere susrela se sa reakcijama sličnim poput prošlogodišnji Netflix-ov hit “Bird Box“. Polarizovane reakcije popularnih filmskih magazina ističu da nas očekuje vizuelna poslastica, odlični glumci i priča koja nema nekog preteranog smisla.

Kejti Rif, AV Club: “Pristojna adaptacija koja nastavlja uspešnu saradnju između Stivena Kinga i Netflixa“.

Tod Gličrist, Birth. Movies. Death.: “Fantastično snimljen film koji je na kraju prazan jer tajne koje razvlači do finala nemaju smisla“.

Foto: Netflix

Patrik Kavango, ComicBook: “Sve počinje obećavajuće, ali film besciljno luta i na kraju se izgubi u visokoj travi“.

Kris Evanđelista, Slashfilm: “Negde u visokoj travi krije se remek-delo, ali zelenilo ga ja zaslepelo u konačnom cilju“.

Premijera “In the Tall Grass” nas očekuje 4. oktobra i ostaje samo da sačekamo i da se sami izgubimo u zelenilu.

Najčitanije

Pročitaj još