Prve reakcije na film “In the Tall Grass”: Stiven King i sin na travi

Oktobar je mesec kad veštice podmazuju motore na letećim metlama, vampiri konačno izbijaju zarđale eksere iz sanduka, a babaroge i bauci negde oko ponoći lupkaju svojim dugim noktima ispod kreveta. Oktobarsku horor sezonu ove godine otvaraju ozloglašeni otac i sin – Stiven i Džoi King. Adaptacija novele “In the Tall Grass” sledećeg petka nas očekuje na Netflix-u.

Stiven King ne izlazi iz mode i dok bude udisao kiseonik na ovoj planeti njegova bibliografija, koju je teško smestiti na jednu policu, haraće velikim platnom i HD televizorima.

Netflix je za 4. oktobar pripremio priču o bratu i sestri koji čuju plač dečaka u polju visoke trave. Zapomaganje koje ne prestaje uvući će Beki i Kala u klaustrofobični zeleni kavez. Što budu bili bliži izvoru plača, sve će biti dalji od sveta u kojem su živeli srećno, ili naizgled srećno.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

It Chapter Two je dobar koliko i povraćanka od kornjače


Adaptacija intrigantne novele Stivena i Džoija Kinga nedelju dana pre zvanične premijere susrela se sa reakcijama sličnim poput prošlogodišnji Netflix-ov hit “Bird Box“. Polarizovane reakcije popularnih filmskih magazina ističu da nas očekuje vizuelna poslastica, odlični glumci i priča koja nema nekog preteranog smisla.

Kejti Rif, AV Club: “Pristojna adaptacija koja nastavlja uspešnu saradnju između Stivena Kinga i Netflixa“.

Tod Gličrist, Birth. Movies. Death.: “Fantastično snimljen film koji je na kraju prazan jer tajne koje razvlači do finala nemaju smisla“.

Foto: Netflix

Patrik Kavango, ComicBook: “Sve počinje obećavajuće, ali film besciljno luta i na kraju se izgubi u visokoj travi“.

Kris Evanđelista, Slashfilm: “Negde u visokoj travi krije se remek-delo, ali zelenilo ga ja zaslepelo u konačnom cilju“.

Premijera “In the Tall Grass” nas očekuje 4. oktobra i ostaje samo da sačekamo i da se sami izgubimo u zelenilu.

Prati Dedu na ↓

Pročitaj još

Najčitanije

HBO GO vodič za potcenjene serije: Sve što vam je promaklo, pa da ispravite nepravdu

Kao što je Deda obećao prošle nedelje, idemo u obilazak striming servisa koji su dostupni kod nas i kopamo po ćoškovima kako bismo iskopali...

Dedin izbor: Najbolje serije 2020. godine – za sada

Ako je nešto sigurno, onda je sigurno da 2020. godina još uvek nije završila sa nama. Neobičan početak televizijske i striming godine pratile su...

Serije i filmovi koje sam gledao da se vi ne biste mučili – opet

Ne pišem baš o svakoj stvari koju pogledam jer se neretko dešava da mi se pre plače nego što mi se piše kad krene...

Ako su vam se smučile serije i filmovi, našao sam nam novu zabavu – podcast

Mislio sam, ma nisam mislio bio sam siguran, da karantin podnosim kao šampion. Posao obavljam od kuće, ne moram da se akam (u prevodu...

“Ozark” se oprašta sa publikom sledeće godine: Poslednja sezona će biti i najveća do sada

Netflix-ova drama "Ozark" oprašta se sa publikom u četvrtoj i kako kažu kreatori najdužoj sezoni do sada. Porodica Bird pokloniće se pred publikom, najverovatnije, sledeće...