Film “Cruella”| Trejler: Ovo će biti jedna luda vožnja sa psihopatom

Prva asocijacija ja animirani klasik “101 dalmatinac” (1961. godine) je zarazna numera koju izvodi Ben Vrajt u ulozi Rodžera Redklifa – Kruelaaaa, Krueeeelaa Devil. Ozloglašeni negativac koji obožava male slatke kuce, naročito da im odere kožu, sada je zvezda igrane verzije koja se kratko i jasno zove “Cruella”.

U doslovnom prevodu Okrutni Đavo, oživeće oskarovka Ema Stoun (La La Land). Moderna adaptacija Diznijevog animiranog filma prvi put je najavljena 2019. godine. Posle pandemije, zatvaranja bioskopa i ostalih filmskih muka, “Cruella” se konačno bliži premijeri. Zvaničan datum je 28. maj 2021. godine. Za sada kompanija Dizni se nada da će film isključivo biti dostupan u bioskopima. Mada, maj je još uvek daleko i svašta može da se promeni.

Reditelj Kreg Gilespi (I, Tonya) u saradnji sa glumačkom postavom – Emom Tompson, Džoelom Frajom, Polom Volterom Hauserom, Markom Strongom i Emom Stoun nada se još jednom velkom hitu za Dizni.

Kompanija je objavila prvi promotivni poster.

Danas je objavljen i prvi zvanični trejler ili kako Ema Stoun kaže u ulozi Kruele Devil: “Svi su mislili da sam drugačija, a zapravo sam psiho”.

Najčitanije

Pročitaj još