Reditelj i scenarista Giljermo Del Toro poslednjih godina radi na raketni pogon. Posle Oskara za film “Shape of Water” Meksikanac je radio na filmovima “Pacific Rim: Uprising“, “The Witches“, “Scary Stories to Tell in the Dark” i serijama “Trollhunters” i “3Below“. U ulozi producenta zajedno sa rediteljem Skotom Kuperom za sledeću godinu najavljuje novi film “Antlers”, ali ovo je tek početak jer Giljermo ima još mnogo toga u pripremi za sledeću godinu. 

Nekada davno živela su tri medveda u mraku, u vlažnoj pećini iznad grada. Svakog dana mali medved je išao u školu, a uveče bi se vratio kući da večera. Ali jednog dana mali medved došao je kući i veliki medved i beba medved su bili drugačiji. Veliki medved se razboleo i njegova unutrašnjost je pocrnela. Veliki medved je postajao sve zlobniji jer nije imao hrane – nije imao mesa, ali srećom imali su jedni druge“. 


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Nove serije koje izlaze u septembru


Ovo je priča koju čita učenik pred učiteljicom u trejleru za film “Antlers” koju prate mračni kadrovi i neobična stvorenja koja vrebaju iz mraka. Giljermo i Kuper su pripremili za bioskopsku publiku sve ono što ona voli – da skače iz sedišta i moli boga da se film završi. 

Još uvek nije zakazan zvaničan datum premijere “Antlers”, ali očekuje se početkom 2020. godine. 

 

NAPIŠI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here