Novi film Giljerma Del Toroa “Antlers” je noćna mora svake učiteljice

Reditelj i scenarista Giljermo Del Toro poslednjih godina radi na raketni pogon. Posle Oskara za film “Shape of Water” Meksikanac je radio na filmovima “Pacific Rim: Uprising“, “The Witches“, “Scary Stories to Tell in the Dark” i serijama “Trollhunters” i “3Below“. U ulozi producenta zajedno sa rediteljem Skotom Kuperom za sledeću godinu najavljuje novi film “Antlers”, ali ovo je tek početak jer Giljermo ima još mnogo toga u pripremi za sledeću godinu. 

Nekada davno živela su tri medveda u mraku, u vlažnoj pećini iznad grada. Svakog dana mali medved je išao u školu, a uveče bi se vratio kući da večera. Ali jednog dana mali medved došao je kući i veliki medved i beba medved su bili drugačiji. Veliki medved se razboleo i njegova unutrašnjost je pocrnela. Veliki medved je postajao sve zlobniji jer nije imao hrane – nije imao mesa, ali srećom imali su jedni druge“. 


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Nove serije koje izlaze u septembru


Ovo je priča koju čita učenik pred učiteljicom u trejleru za film “Antlers” koju prate mračni kadrovi i neobična stvorenja koja vrebaju iz mraka. Giljermo i Kuper su pripremili za bioskopsku publiku sve ono što ona voli – da skače iz sedišta i moli boga da se film završi. 

Još uvek nije zakazan zvaničan datum premijere “Antlers”, ali očekuje se početkom 2020. godine. 

 

Najčitanije

Pročitaj još