Novi trejler za “Bombshell”: Šarliz Teron hoće Oskara, pa taman crkla

Kad je objavljen prvi trejler za političku dramu i komediju “Bombshell” u avgustu, sve oči su bile uprte u Šarliz Teron jer je ni rođena majka nije prepoznala. Žena transformacija u ulozi voditeljke i novinarke Megan Keli je evidentno spremna da još jednom dobije priznanje od Akademije kao majstor svog zanata. I taman što se stišala prašina oko ozloglašene priče o Rodžeru Ejlsu, bišem glavnokomandujućem čoveku FOX News televizijskog kanala, koji je optužen za seksualno zlostavljanje i mobingovanje zaposlenih, novi trejler za “Bombshell” daje širu sliku o filmu koji stiže u decembru u bioskope širom sveta.

Novi trejler, za razliku od prvog koji je imao zlokobni i nelagodni ton, više je orijentisan ka ciničnoj i komičnoj strani korporativnog ludila unutar FOX News kompanije.

Svet je grozno mesto, ljudi su lenji idioti, manjine su kriminalci, seks je bolestan, ali interesantan. Razmišljaj o tome šta bi uplašilo moju babu i iznerviralo mog dedu. To je priča za FOX“.


Blago Dedi, pogledaj i ⇓

Prvi trejler za “Bombshell” i transforamciju Šarliz Teron


Ovim rečima se otvara drugi trejler za “Bombshell” u kojem tri žene koje su bile najbliže sa Rodžerom Ejlsom, Nikol Kidman, Margo Robi i Šarliz Teron, moraju da progutaju mnogo beeep i da pretrpe mnogo beeep da bi opstale u firmi.

Premijera filma je zakazana za 20. decembar u Americi i još uvek se očekuje datim izlaska kod nas. Za to vreme imamo drugi trejler. Uživajte.

Najčitanije

Pročitaj još