Prve fotke iz nove sezone “Big Little Lies”

Serija “Big Little Lies” 19. februara prosljava dve godine od premijere prve epizode na televiziji HBO. Iako je prvobitno zamišljena kao mini-serija i direktna adaptacija istoimenog romana Lien Morijati zbog gigantskog uspeha Medelin (Riz Viterspun), Renata (Lora Dern), Džejn (Šajlin Vuds), Selest (Nikol Kidman) i Boni (Zoe Kravic) se vraćaju na male ekrane u junu uz dodatak višestruke oskarovke Meril Stip koja će glumiti majku pokojnog sina Perija Vrajta (Aleksandar Skarsgard) Selestinog supruga. Neverovatno je da je prošlo dve godine otkako je serija debitovala i da još uvek postoji ogromno interesovanje za još televizijskih minuta. Maestralan posao koji su obavili Dejvid E. Keli (kreator Ali Mek Bil) i reditelj Žan Mark Vale (Sharp Objects, Wild, Demolition) u prvoj sezoni pokušaće da replicira rediteljka Andrea Arnold uz Kelijevu pomoć.

Tizer koji je HBO objavio početkom godine je suptilan uvod u ono što nas očekuje kad temperature poskoče i konačno se oslobodimo ove hladnoće. Kreatori i glumci nisu želeli da otkrivaju šta će se dešavati u nastavku, ali prisustvo Meril Strip u ulozi majke bivšeg nasilnika smišljen je kao uvod u zbrku koju je pet žena napravilo.

Ako se prisetimo poslednje epizode prve sezone naše srećne junakinje koje su prikrile slučajno ubistvo lika Aleksandra Skarsgarda naizgled su konačno spokojne i ujedinjene posle gomile problema, ali neko ih gleda sa vrha brda dok one sa osmehom uživaju u pikniku na plaži. Neko zna šta su uradile. Vreme ucene i opasnosti zbog prisustva Meril preti da ih sve zajedno pošalje u zatvor kao ubice i saučesnice u zločinu.

Ostalo je još četiri meseca do premijere, i u narednim nedeljama nas očekuju prvi tizeri i trejleri, a do tada televizija HBO je počastila fanove prvim fotografijama iz druge sezone.

P.S. swipe na levo da vidiš sve slike ili klikni na srelicu u desnom uglu kako bi prelistao/la.

View this post on Instagram

Prve fotografije iz nove sezone Big Little Lies ❤️

A post shared by Deda Milorad (@jasamdedamilorad) on

Najčitanije

Pročitaj još