Trejler za treću sezonu “Westworld” gori kao šumski prokleti požar

Ukoliko niste upoznati – Comic-Con 2019. koji se održava u San Dijegu je raj za televizijsku i filmsku sezonu. Striming servisi, distributeri, filmske kompanije, reditelji, scenaristi i svi ostali kreativci i frikovi se okupljaju da bi hajpovali i pričali samo o serijama i filmovima. U suštini isto što i mi, samo sirotinja nema para da ode na Comic-Con.

U prethodna dva dana objavljeno je barem 40 trejlera i mislim da bi bilo pošteno da napravim jedan video-kolaž od teksta sa svim novotarijama koje nas očekuju ove i sledeće godine.

Najveće uzbuđenje je u vezi sa trejlerom za seriju “Witcher” koji je ujedno u trendingu kod nas YouTube (ali, ne može da pobedi turbo-seljacizam koji vlada u prvih deset klipova) i za serijom His Dark Materials.

Nepravedno trejler za treću sezonu “Westworld” nije dobio ni upola pažnje kao ostatak družine.

“The Witcher” trejler: Spremite se da mrzite ili volite seriju koja nam stiže

Ako sudimo prema trejleru sledeće godine gospoda koja rade “Westworld” su bacila ozbiljno ludačke ideje za nastavak. Očekuje nas park inspirisan nacističkom Nemačkom, uvid u svet van parka za androide, manipulativna igra Dolores iz nekadašnje Slatke vode i ostatak družine iz prethodnih sezona je na okupu.

U ovom trenutku trejler za “Witcher” je manje impresivna stvar jer ovaj trejler, što bi rekla deca, gori, grmi, prajsles itd.

Najčitanije

Pročitaj još