Trejler za seriju “His Dark Materials”: Bestseler u rukama BBC-ja i HBO-a

Televizijska adaptacija fantazijskog bestselera Filipa Pulmana je sledeća referenca u CV-u HBO-a i BBC-ja. His Dark Materials je 2007. godine okušao svoju sreću na velikom platnu pod nazivom “Golden Compass”, ali kiks na bioskopskim blagajnama i loše reakcije kritičara su onemogućile reditelju Krisu Vejcu da nastavi sa snimanjem nastavaka. Godine koje su bile rezervisane za fantazije poput Narnije, imaju još jednu šansu, ali ovog puta na televiziji. Uostalom, scenaristi i reditelji misle da je ovo njihova nova šansa da naprave sledeći Game of Thrones.

Glumačku ekipu His Dark Materials čine Rut Vilson, Džejms Mekavoj, Lin-Manuler Miranda i Dafne Kin. Ekipa će pokušati da ožive triologiju The Golden Compass poznatiju kao Northern Lights u prvoj sezoni koju čini osam epizoda.

Foto: HBO

Magična priča o neobičnim stvorenjima, vešticama, polarnim medvedima koji su upleteni u metafiziku, psihologiju i teologiju sagledani su iz ugla devojčice Lajre Balakve. Siroče koje traži kidnapovanog prijatelja prošetaće čudnim zemljama i upozati neprijatelje koje nije ni znalo da ima.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Nove serije koje žele da postignu uspeh Game of Thrones

Trejler za seriju Watchmen je odlična i daj prvu sezonu – odmah!


His Dark Materials upoznaje Lajru sa nekoliko jezivih ličnosti koje su umešane u otmicu dece i otimašnje duša koje postaju demonske.

Serija još uvek nema zvaničan datum premijere i očekuje se krajem 2019. godine.

Dok ne stigne zvaničan datum premijere emitovanja ovo je odlična prilika da pročitate knjigu Severna svetlost (prvi deo triologije Njegova mračna tkanja) na Bookmate ili klikom na Severna svetlost

Na aplikaciji Bookmate možete čitati omiljene knjige i hit naslove. Prvih sedam dana je besplatna, a nakon toga mesečna pretplata je 499 dinara.

Najčitanije

Pročitaj još