Trejler za “Love, Death & Robots” 3. sezonu: Izgleda kao milijardu dolara

Najavni trejler za treću sezonu antologijskog animiranog serijala “Love, Death & Robots” je praznik za oči koji će nas blagosloviti svojim prisustvom na Netflix-u 20. maja kada će biti prikazano devet novih kratkih priča.

Pasionirani projekat Tima Milera (Deadpool) i Dejvida Finčera (Fight Club) je, kao što mnogi znaju, spoj komedije, trilera, misterije, horora, filozofije, utopije, distopije i postmodernizma. Vizuelno eklektični projekat sa širokim spektrom animacija – od CGI-a, preko moderne crtane animacije, pa do manga stila, posle fantastične prve sezone i nešto tanje druge, u trećem krugu pokušaće da opravda kultni status koji je dobio kada je debitovao 2019. godine.

Poznato je da ćemo ponovo se družiti sa dva robota iz prve sezone koji su u poseti planeti Zemlji nakon što su ljudi sami sebe dokosurili, pratićemo priču naučnika koji istražuje ljudsku vrstu koja je ostala bez bilo kakvog oblika inteligencije, mrzovoljnog farmera čiji su posed opkolila bića iz mračnih dubina zemlje i bajkovitu priču o sirenama koje odvlače mornare u mračne rupe okeana svojom zavodljivom pesmom.

Trejler je tu i ostalo je još da sačekamo 20. maj.

Najčitanije

Pročitaj još