Trejler “The Woman in the Window”: Čuveni roman dobija još mračniju filmsku viziju

Ejmi Adams polako, ali sigurno postaje ekspert za uloge problematičnih i istraumiranih žena. Posle prošlogodišnje televizijske adaptacije romana Džilijan Flin “Sharp Objects” večito nominovana glumica za Oskara, a nikad pobednica, obuva cipele glavne akterke drugog popularnog romana “The Woman in the Window“.

Ejmi Adams u ulozi anksiozne zavisnice od alkohola koja pati od agrofobije postaje dobra prijateljica sa komšinicom (Džulijan Mur), ili barem misli da su prijateljice. Zapravo, pitanje je da li lik Džulijan Mur zapravo postoji.

Jedne večeri Admas sa prozora stana biće svedok ubistva žene koju je pustila u svoj dom i sa kojom je podelila svoje najveće strahove i probleme. Kada se policija pojavi na vratima ispostaviće se da je njena prijateljica živa i zdrava i da izgleda potpuno drugačije od osobe sa kojom je podelila flašu belog vina.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Trejler za horor film “Saint Maud” izuva iz cipela


Psihološki triler zasnovan na romanu autora koji se potpisuje pod pseudonimom A.J.Fin zakoračiće u bioskopske sale 15. maja 2020. godine, a do tada imamo trejler kao pripremni materijal.

Pogledajte trejler: 

The Woman in the Window | Official Trailer

They’re all hiding something. Watch the new trailer for The Woman in the Window now and see the film in theaters May 15, 2020.

Gepostet von The Woman in the Window am Donnerstag, 19. Dezember 2019

Najčitanije

Pročitaj još