Trejler “How to Sell Drugs Online (Fast)”: Znam da niste gledali, ali sad je šansa

Nemačka komedija-drama (Nemci poslednjih godina ozbiljno šibaju na Netflix-u) kontroverznog naziva zbog kojeg vam Google agoritam odmah šalje FBI na vrata, nije uspela da se domogne šire publike kao njegov sunarodnik “Dark“. Žanrovski su dva kraja spektra, ali su obe podjednako dobre u onome što nude. 

“How to Sell Drugs Online (Fast)” je veslija, šarenija i znatno komičnija verzija “Breaking Bad”. Naš nesigurni i pre svega komični junak Moric je protoip etikete srednjoškolski luzer. Dok njegova mlađana sestra stiče slavu praveći video-klipove na Jutjubu, Moric sa najboljim drugom koji je nepokretan prodaje narkotike na crnom internet tržištu. Zašto? Da bi impresionirao devojku koja ga je ostavila. Ah, tinejdžeri. 


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

“Dark” 3. sezona: Mislim da već imamo najbolju seriju 2020. godine


Od nebitnog lika iz poslednje klupe do najvećeg evropskog dilera Moric prolazi kroz sve i svašta i nijedan tren avanture sa njim nije dosadan. 

Ukoliko vam je promakla prva sezona, najverovatnije da jeste, od 6 epizoda, serija se vraća na Netflix sa drugom sezonom 21. jula, tako da znate šta ćete gledati ovog leta, osim ako već niste uplatili Grčku. 

Najčitanije

Pročitaj još