Trejler “Hillbilly Elegy”: Ejmi Adams i Glen Klouz trče prema Oskaru

Oskarovska sezona samo što nije počela i prve u redu koje čekaju svoju zlatnu statuu su večite gubitnice Ejmi Adams i Glen Klouz. Za razliku od prethodnih godina, ove godine većina filmova, koji će se takmičiti za glavne kategorije, već su izašli ili će izaći u naredna dva meseca preko striming servisa ili PVOD-a (premijum video na zahtev – digitalna kupovina filmova) jer bioskopi nažalost trenutno nisu opcija. Za sada još uvek nema jasnih kandidata za sezonu nagrada jer je filmska godina bila siromašna, ali Adams i Klouz su došle da razmrdaju monotoniju.

Novi film Rona Hauarda “Hillbilly Elegy” najavljen je za 24. novembar kada će premijerno debitovati na Netflix-u. Adaptacija istoimenih memoara J.D Vansa iz 2016. godine prati bivšeg marinca koji se vraća kući. Umesto toplog doma čeka ga nasilna majka koja se bori sa zavisnošću.

Ejmi Adams koja je do sada šest puta bila nominovana za Oskara najverovatnije će i ove godine dobiti šansu za nominaciju, a zajedno sa njom u trku će ući i Glen Klouz sa dosadašnjih sedam nominacija i nijednom pobedom.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Meril Strip, Leonardo Dikaprio i Kejt Blančet u novom Netflix-ovom filmu


“Hillbilly Elegy” vrišti na sav glas OSKAR zbog manipulativne emotivne prirode priče, glumačke postave i problematike kojom se bavi, tj. predstavnicima niže klase američkog društva. Dok film zvanično se ne pojavi teško je bilo šta reći, do tada pogledajte trejler.

Najčitanije

Pročitaj još