Meril Strip, Leonardo Dikaprio i Kejt Blančet u novom Netflix-ovom filmu

Da li je bilo ko prošle godine mogao da pretpostavi da će gledati Leonarda Dikaprija u Netflix-ovom filmu? Vremena su se nažalost promenila, pa će se trenutno najveće zvezde velikog platna, koje izbegavaju serije i striming filmove, okupiti na jednom mestu i to zahvaljujući striming gigantu.

Komedija “Don’t Look Up” je prvi film posle hita Stivena Soderberga “Ocean’s Eleven” koji će okupiti imena kao što su – Leonardo Dikaprio, Kejt Blančet, Meril Strip, Timoti Šalome, Džona Hil, Arijana Grande, Metju Peri…

Filma Adama Mekeja (Vice, The Big Short, Ant-Mam) prati astronome na medijskoj turneji kako bi upozorili ljude da će asteroid uništiti Zemlju.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Ovo možda znači kraj velikih filmova? Nijedan blokbaster neće izaći pre 2022. godine


Iako je bilo pitanje da li će Dikaprio biti deo glumačke postave zbog angažmana na novom filmu Martina Skorseza “Killers of the Flower Moon”, oskarovac je pristao da snima dva filma paralelno.

S obzirom na to da snimanje filma nije još uvek započeto, pretpostavlja se da ako situacija bude povoljna u budućnosti  da će”Don’t Look Up” debitovati u bioskopima zbog velikih imena koja se pojavljuju u njemu, ako nem Netflix će ga svakako objaviti na svojoj platformi.

Najčitanije

Pročitaj još