Trejler za “The Haunting of Hill House” otkriva radnju druge sezone

Niko od kreatora serije nije reč progovorio o novoj sezoni “The Haunting of Hill House” osim da nas očekuje 2020. godine. Međutim, nestrpljivi Netflix objavio je najavni trejler koji kaže: “Očekujemo vas 2020. godine”, ali pre nego što se šuškanje duhova smiri čuje se šapat: “The terrace and the whole place, the lawn and the garden beyond it, all I could see of the park, were empty with a great emptiness“.

S obzirom na to da je prva sezona inspirisana knjigom Širli Džekson, druga je inspirisana knjigom drugog autora. Naime, u trejleru je citat iz romana Henrija Džejmsa: “The Turn of the Screw” koja je objavljena davne 1898. godine.

Priča prati guvernantu koju je angažovao čovek koji je zadužen za staranje sestrića i sestričine nakon smrti njihovih roditelja. Kuća u kojoj žena obitava sa decom nije preterano raspoložena za pridošlice. Dečak je glavna meta zlokobnih zidina jer je najviše vezan za guvernatu koja nije stranac kad su u pitanju priče o onima o kojima se ne priča.

Ovo je prvi zvanični signal u kom smeru se serija kreće. Kako su napisali na zvaničnom Tviter nalogu kreatori: “Pažljivo slušajte. Da li možete da pogodite na kom mestu se događa?”. Odgovor je Esiks, Velika Britanija, roman Henrija Džejmsa.

Pročitaj i:

Šta se desilo na kraju serije “The Haunting of Hill House”? Ko se krije iza crvenih vrata

Serija “Tha Haunting of Hill House” ima drugačiji kraj za koji niko ne zna

Najčitanije

Pročitaj još