“The Haunting of Hill House 2” izlazi 2020. godine: “Nema odlaganja, sve smo završili”

Ljubitelji horor drame Majka Flanengena više od godinu i po dana strpljivo čekaju nastavak antologijske serije “Tha Haunting”. Drugo poglavlje se oslanja na roman Henrija Džejmsa “The Turn of the Screw” (Okretaj zavrtnja) i prema rečima scenariste i reditelja Majka Flanengena druga sezona je završena sa snimanjem u februaru 2020. i u fazi je postproduckije, kako je i dogovoreno sa Netflix-om. Premijera se očekuje krajem ove godine.

U prvom tizeru koji je objavljen 21. februara 2019. godine čuje se šapat duha koji izgovara: “The terrace and the whole place, the lawn and the garden beyond it, all I could see of the park, were empty with a great emptiness“. U pitanju je citat iz romana Henrija Džejmsa koji je objavljen 1898. godine.

Novo poglavlje serije je alteracija priče o guvernanti koja je angažovana da čuva dečaka i devojčicu. Radnja je smeštena u Esiks u Velikoj Britaniji.

Druga sezona pod nazivom “The Haunting of Bly Manor” po rečima Flanengena ne bi trebalo da bude odložena.

“Nismo kasnili ni u čemu, verovali ili ne. Kako je dogovoreno sa Netflix-om u tom vremenskom periodu smo sve uradili. Srećom, sve smo završili pre nego što nas je kovid-19 zaključao u domove. Postprodukciju radiili smo iz svojih domova uz pomoć moći interneta. Sve ide sjajno”.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Šta se desilo na kraju serije “The Haunting of Hill House”? Ko se krije iza crvenih vrata?


Iako Netflix još uvek nije objavio zvaničan datum, Majk Flanengen je siguran da će serija debitovati u novembar ili decembar ove godine.

“Neće sigurno biti pomerena za 2021. godinu jer je sve urađeno po planu”, dodaje reditelj za “Entertainment Weekly”.

Obećao je da će ova sezona biti strašnija nego prethodna i da nas očekuje luda vožnja.

Najčitanije

Pročitaj još