“Tenet” neće preskočiti bioskope i uskočiti u striming servise

Posle nekoliko odlaganja bioskopske premijere filma “Tenet” reditelja Kristofera Nolana, mnogi su se zapitali, jer se pandemiji ne bliži kraj, da li će kompanija WarnerBros konačno prestati da pomera datum objavljivanja filma i objavi ga na striming servisima. Najpodesniji bio je HBO Max koji je direktan saradnik Warner Media grupe.

Džon Stankej CEO sestrinske firme Warner Bros-a, AT&T, rekao je da nema šanse da “Tenet” bude objavljen u digitalnoj formi.

Novinari su pitali Džona Stankeja, s obzirom na to da su filmovi iz Warner kuće – Trolls World Tour, Artemis Fowl objavljeni na VOD (Video od Demand), da li će se to dogoditi i sa filmom Kristofera Nolana.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Filmove koje želim da vidim do kraja godine i ništa me više ne interesuje


Da li će se Tenet ili Wonder Woman 1984. pojaviti na striming servisima? Veoma bih se iznenadio da se to desi. Mogu da vas uverim da Tenet neće biti objavljen digitalno“, rekao je Stankej.

Warner Media trenutno planira da Tenet pusti u bioskopima van SAD-a, odnosno u zemljama u kojima postoji mogućnost da se otvore bioskopi. Potom je plan da se pojavi u zemljama koje su dovoljno sigurne da se omogući okupljanje više ljudi na jednom mestu.

Prema rečima analitičara i ovaj plan će propasti jer su šanse ravne nuli da zemlje otvore bioskope dok se ne pojavi konačno rešenje za korona virus. Što znači još jedno odlaganje za Tenet.

Najčitanije

Pročitaj još