Nove serije koje izlaze u martu

Nežno ću položiti ruku na ekran tv prijemnika i pomoliti se da se televizijski sveci umilostive i daruju nam seriju o kojoj ćemo da pričamo u narednom periodu. Nažalost, godina je počela okrutno osrednje da me već podilazi jeza od naslova koji nam obećavaju mnogo jer očekivanja uvek ubiju radoznalu mačku. Nećemo biti pesimisti jer ćemo neumorno tražiti nešto dok ne pronađemo. Ko zna možda je mart zlatna karta za voz koji će nam obezbediti televizijsko iskustvo godine.

Dispatches From Elsewhere – 1. mart

Psihodelični trejler poput slagalice i prve reakcije kritičara koji su se domogli 10 epizoda prve sezone tvrde da je pred nama nesvakidašnje televizijsko iskustvo. Serija prati četiri neznanca koji će se sudbinskim spletom ili namernim udružiti u rešavanju čuvene životne egizstencijalne praznine – nešto mi fali u životu, ali ne znam šta. To što im fali je nešto što je mnogo veće od njih samih.

Breeders – 2. mart

Drama-komedija televizije FX prati živote Pola i Eli koji, kao i većina odraslih ljudi, žongliraju između posla, porodičnih obaveza, deca i kredita. Kad se na vratima doma pojavi Elin otac, par će dobiti još jedno dete – doduše u poodmaklim godinama sa gomilom problema.

Dave – 4. mart

Servis FXx se prethodnih godina pokazao kao idealna televizijska luka za serije koje nisu namenjene širokim narodnim masama, ali su čisto potcenjeno zlato. Serija “Dave” prati neurotičara Dejva koji je ubeđen da mu je suđeno da postane velika reperska zvezda.

Devs – 5. mart

Endru Mekdonald i Aleks Garland su čuveni tvorci genijalne Ex Machina i ovog puta će demonstrirati svoje lude ideje na televiziji. O čemu se radi u njihovom projektu “Devs” nemam pojma i ništa mi nije jasno iz trejlera, ali želim da vidim što pre.

The Pale Horse – 13. mart

Adaptacija istoimenog romana Agate Kristi prati neobičan slučaj Marka Isterbruka čije se ime našlo na parčetu papira umotanog u cipelu mrtve žene. Bizaran splet događaja ga vodi do kulta “Bledi konj” koji predvode tri veštice.

Westworld (treća sezona) – 15. mart

Treća sezona kultne HBO mozgalice daje uvid u svet izvan zabavnog parka i rata koji kulja između androida koji su se probili u svet smrtnika.

The Plot Against America – 16. mart

U alternativnoj istorijskoj stvarnosti američki san se pretvorio u fašistički san. Serija prati jevrejsku porodicu u Nju Džerziju koja mora da preživi novu nezahvalnu stvarnost.

Little Fires Everywhere – 18. mart

Adaptacija romana Selest Ng iz 2017. godine prati priču porodice Ričardson koja otvara vrata doma samohranoj majci i ćerci koje će im promeniti živote na gore.

Najčitanije

Pročitaj još