Nove serije koje izlaze u februaru

Pred nama je uspavani februar koji sa promenljivim vremenskim uslovima neće doneti ništa što dugo očekujemo, ali ti ne znači da nam se neki od narednih naslova neće podvući pod kožu.

Briarpatch – 6. februar

Rozario Donson je zvezda nova uvrnute crne-komedije i trilera sa elementima neo-noir žanra. Adaptacija romana iz 1984. godine Rosa Tomasa prati život policiajke koja živi u neobičnom domu sa žirafom dok raskrinkava gradske političke zavrzlame u Teksasu, sitne prevarante, lokalne milionere, sve sa namerom da sruči grad do temelja zbog smrti sestre. Trejler obećava neobično televizijsko iskustvo.

The Sinner (treća sezona) – 6. februar

Detektiv Hari Ambrouz u rukama ima još jedan neobičan slučaj. Saobraćajna nesreća iz koje je samo jedna osoba izvukla živu glavu krije mnogo više od priče o pokidanim kočnicama i vozača u alkoholisanom stanju.

Interrogation – 6. februar

Interrogation Trailer

See the crime from all sides. Interrogation premieres February 6, exclusively on CBS All Access. http://bit.ly/2shNW51

Gepostet von CBS am Sonntag, 12. Januar 2020

Priča zasnovana na istinitim događajima prati slučaj sina koji je optužen za ubistvo majke. Serija smeštena u rane osamdesete prošlog veka napravljena je tako da epizode možete da gledate kojim god redosledom. Od poslednje ka prvoj ili od sredine ka početku, kraju – kako god želite. CBS-ova serija vas stavlja u ulogu detektiva i vi morate da rešite ovaj slučaj.

High Maintenance (četvrta sezona) – 7. feburar

Na male ekrane se vraća čovek koji diže vaše raspoloženje uz pomoć čuvene supstance. Jedna od najpotcenjenijih serija razotkriva priču ljudi koji kupuju marihanu od lokalnog dilera.

Komičan prikaz gejming industrije i čoveka koji je toliko zaljubljen u sebe da želi da napravi video-igru po svom liku i delu. Ekipa koja stoji iza kultne serije “It’s Always Sunny in Philadelphia” je ponovu na okupu zbog projekta za Apple+.

Locke & Key – 7. februar

Negde na putu između The Haunting of Hill House i Stranger Things stoji Locke & Key. Adaptacija grafičkih novela Džoija Hila, sina Stivena Kinga, fokusira se na porodične članove koji posle smrti oca se vraćaju u staru kuću koja je svojevrsni magični portal.

Homeland (osma sezona) – 9. februar

Oproštajna sezona kultne serije dugogodišnju televizijsku priču završava 9. februara.

My Brillinat Friend (druga sezona) – 10. februar

Priča autorke Elene Ferante ulazi u svoje drugo televizijsko poglavlje prateći živote glavnih junakinja Elene i Lilo.

Narcos: Mexico (druga sezona) – 13. februar

Problematičan život sitnih i krupnih dilera, kartela i mafijaških okršaja u Meksiku se nastavlja ove godine.

High Fidelity – 14. februar

Zoe Kravic u komediji koja igra negde između savremenog brzopotenog humora i popularnog tipa naracije iz serije Fleabag je priča o devojci iz Bruklina koja pokušava da oživi prethodnih pet uništenih emotivnih odnosa.

Outlander (peta sezona) – 16. februar

Pretposlednja sezona istorijske drame o putovanju kroz vreme uspešno opstaje i fanovi serije neka se spreme za finale koje je ih očekuje sledeće godine.

Year of the Rabbit – 19. februar

Year of The Rabbit je debitovala još prošle godine u junu u Velikoj Britaniji. Zvaničnu svetsku premijeru i HBO premijeru ima tek ove godine. Crna-komedija smeštena je pred kraj 19. veka i prati grupu viktorijanskih detektiva koji rešavaju slučaj lokalnog serijskog ubice. Nije triler, već crna-komedija.

Hunters – 21. februar

Lovci na Naciste 1977. godine u Njujorku pronaćiće ozloglašenu ideološku felu. Ali, kad ekipa na čelu sa Al Paćinom počne dublje da kopa saznaće da postoji mnogo više od genocidne društvene strukture.

Better Call Saul (peta sezona) – 23. februar

Prikvel čuvenom “Braking Bad” krajem februara ulazi u fazu pretposlednje sezone jer se sledeće godine opraštamo od Sola Gudmena.

Altered Carbon (druga sezona) – 27. februar

Adaptacija Ričarda Morgana posle dve godine pauze i pitanja da li će se nastaviti se vraća u februaru na Netflix. O novoj sezoni se jako malo zna i zvaničan drugi trejler se još uvek očekuje, ali se zna da će debitovati 27. februara.

Najčitanije

Pročitaj još