Trejler “The Sinner” treća sezona: Kažu da je najšokantnija priča do sada

Serija “The Sinner” bila je uspavani hit 2017. godine. Bilo joj je potrebno neko vreme dok priča o Kori Tineti i njenom iznenadnom napadu besa na plaži, koji se završio gnusnim ubistvom, nije postala jedan od najpopularnijih trilera početkom 2018. godine. Ispostavilo se da “The Sinner” nije bio srećne ruke samo u prvoj sezoni jer i druga o dečaku koji je ubio svoje “roditelje” je našla način da se još jednom zbliži sa publikom. Ukoliko ste fan detektiva Harija Ambroza spremite se za treći krug grešnika.

Treća sezona serije “The Sinner” zakazana je za 6. feburar ove godine i umesto uznemirene žene ili izopštenog deteta koje se ne seća tragičnog događaja, ovog puta pratimo aktere saobraćajne nesreće.

Konfuzan trejler otvara vrata novom poglavlju priče i novim likovima. Saobraćajna nesreća iz koje je živu glavu izvukao Džejmi Burns krije mnogo više od tragičnog spleta okolnosti. U starom dobrom stilu koji je postao zaštitni znak serije, glavni akter se ne seća ili ne želi da se seti šta se dogodilo.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Druga sezona serije “The Sinner” je živi košmar


Detektiv Hari Ambrouz što više kopa po životnoj priči Džejmija Burnsa sve je bliži priči čoveka koji je, kako serija kaže, veliki grešnik.

Prva epizoda treće sezone biće prikazana na kablovskom kanalu USA 6. februara, a cela sezona će biti dostupna na Netflix-u u aprilu.

Najčitanije

Pročitaj još