Serija “The Righteous Gemstones” je bogohuljenje u svom punom sjaju

Deni Mekbrajd („Zamenici direktora“, „Na istok i dole“) se vraća na HBO u novoj humorističkoj seriji “Čestiti Džemstounovi” (The Righteous Gemstones), čija je premijera zakazana za 19. avgusta na HBO GO-u, kao i na HBO kanalu u 21.00h. Prva epizoda trajaće sat vremena, dok će svaka sledeća trajati pola sata.

Serija prati svetski poznatu porodicu tele-evangelista sa dugom tradicijom devijantnog ponašanja, pohlepe i humanitarnog rada – a sve to u ime Isusa Hrista. Mekbrajd tumači glavnog lika, Džesija Džemstouna, koji sebe vidi kao buntovnika među sveštenstvom. On preuzima ono što je njegov otac, Ilaj Džemstoun, izgradio i prilagođava sveštenički rad savremenijoj publici.  

Glumačku postavu takođe čine Idi Paterson u ulozi Džesijeve sestre Džudi; Kesidi Friman u ulozi Džesijeve supruge Amber; Toni Kavalero u ulozi bivšeg sataniste Kifa Čembersa koga je spasio Džesijev mlađi brat Kelvin (Adam Divajn); Tim Balc u ulozi Džudinog verenika, Bi-Džeja; i Greg Alan Vilijams u ulozi Martina Imarija, konzervativnog Kenijca i Ilajeve desne ruke.

Autor i scenarista ove devetodelne serije je Deni Mekbrajd, koji je uz Džodija Hila i Dejvida Gordona Grina istovremeno i reditelj i izvršni producent. Među izvršnim producentima su i Džon Karcijeri, Džef Fredli i Brendon Džejms.

Sve sezone serija „Zamenici direktora“ i „Na istok i dole“ sa Denijem Mekbrajdom u glavnoj ulozi možete pogledati odmah putem onlajn video striming usluge HBO GO.

Najčitanije

Pročitaj još