“Ozark” se oprašta sa publikom sledeće godine: Poslednja sezona će biti i najveća do sada

Netflix-ova drama “Ozark” oprašta se sa publikom u četvrtoj i kako kažu kreatori najdužoj sezoni do sada.

Porodica Bird pokloniće se pred publikom, najverovatnije, sledeće godine, jer sve zavisi kako od toga kako će se situacija sa korona virusom u budućnosti odvijati. Striming gigant Netflix najavio je da će poslednja sezona, tj. četvrta, imati 14 epizoda i da će sezona biti podeljena na dva dela. Naime, prvo će biti emitovano 7 epizoda, a posle pauze biće objavljen ostatak.

Netflix je za sada objavio samo kratko da će priča o porodici Bird od suburbijskog Čikaga do kriminalne organizacije u Ozarku biti završena.

Srećni smo što je Netflix nam dao još jednu šansu i mogućnost da završimo sagu o Brajdovima. Ovo je bila avantura za sve nas, ispred i iza kamere, tako da se nadamo da ćemo ispuniti očekivanja“, rekao je producent serije Kris Mundi.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Netflix vodič za potcenjene serije i filmove: Ako ih niste gledali, sad je šansa


Kako kreatori kažu serija “Ozark” će se završiti sa praskom.

Pretposlednja, treća sezona, je naišla na znatno bolje ocene i kritike nego prethodne dve. Glavni glumac i producent serije Džejson Bejtmen rekao je da bi bilo suludo nastavljati sa serijom dalje.

“Ako bismo nastavili to bi bio skok sa litice pravo u more prepuno ajkula. Treba znati kad da se stane i iskreno nisam siguran kuda bi sudbine Vendi i Martija mogle da budu – ili da ih neko ubije ili zatvor, treće nema”.

Snimanje poslednje sezone još nije počelo i neće početi sve dok ne bude sigurno za čitavu ekipu serije da bude na okupu.

Najčitanije

Pročitaj još