Serije i filmovi koji stižu u novembru na Netflix

Imam dve vesti – jedna je dobra, druga je naravno loša. Dobra je da Netflix u novembru ima nekoliko blistavih naslova koji su pobrali odlične ocene od kritičara pre zvanične premijere i na Venecijanskom festivalu, kao i gomilu novih serija koje deluju primamljivo. Loša je – ne znam tačno kako ćemo sve stići da pogledamo i nek nam je Bog u pomoći.

The Ballad of Buster Scruggs

Dovoljno je da kažem braća Koen i već čujem kako viču – KUPLJENO! Vestern filmska antologija u trajanju od 132 minuta prati nekoliko priča – o lokalnom lopovu i prevarantu, gotsku naraciju o putujućem karavanu, duhovima koji žive u starom rudniku sa još po nekim kečevima u rukavu. Ovo je zvanični povratak Džejmsa Franka posle optužbi da je seksualno zlostavljao nekoliko glumica.

The Other Side of the Wind

Satirična priča o smrti zlatnog Holivuda i dolaska novog koji na umetnost gleda sa dozom prezira. Nakon premijere u Veneciji krajem avgusta kritičari imaju uglavnom samo reči hvale.

Creeped Out

Antologijska horor serija koja obećava mračnu zabavu posle koje nema spavanja.

Outlaw King

Istorijska drama je debitovala na Filmskom festivalu u Torontu. Priča se da je ovo uloga života za Krisa Pajna.

Narcos: Mexico

Prvobitno zamišljena kao četvrta sezona Narcos-a, ali produkcijskom odlukom napravljena je priča koja funkcioniše sama za sebe sa fokusom na ilegalnu prodaju i šverc narkotika u Meksiku.

The Kominsky Method

Sitkom o slavnom glumcu čiji je život na izmaku, ali i karijera. Uloga profesora glume daće mu nov smisao i mnogo problema.

Pročitaj i: 

Najbolja serija ove godine

Serija “Romanovi” se ne propušta

Najčitanije

Pročitaj još