Nove serije i filmovi koji izlaze u julu

Leto je rezervisano za odmor. Ovog leta gospodnjeg 2021. godine većina će odmarati, ali ne filmska i televizijska industrija. Imale su i previše vremena za odmaranje u karantinu i do kraja godine moraju da postignu sve što nisu uspeli od marta 2020. do jula ove godine.

No Sudden Move – 1. jul

Novi film Stivena Soderberga prati malu grupu kriminalaca u Detroitu 1955. godine. Od sitnog lopovluka do gadne odluke kratak je put, pa će ih poslednji poslovni angažman razbiti kao dete zvečku.

Mobile Suit Gundam Hathaway – 1. jul

Ljubitelje anime Netflix ne želi da razočara. Novi originalni japanski naslov je očekivano narativno ošinut i vizuelno primamljiv.

Generation 56k – 1. jul

Italijanska komedija smeštena u devedesete godine prošlog veka prati mlade i odrasle živote najboljih prijatelja.

Archenemy – 1. jul

Nabildovana zvezda serije “True Blood” Džoi Mađaniela u filmu “Ardhenemy” tvrdi da je heroj iz druge dimenzije. Na drugoj planeti ima moći, u našoj dimenziji ih nema.

The Forever Purge – 2. jul

Čuveni serijal “Purge” nastavlja svoje putovanje kroz distopijski svet koji jednom godišnje dozvoljava nered, nasilje i ubistva.

The Tomorrow War – 2. jul

Akciono naučno-fantastični triler sa J.K. Simonsom i Krisom Pretom prati grupu ratnika koji putovanjem kroz vreme šalju poruku ljudskoj vrsti iz 2051. godine.

Fear Street (trilogija) – 2. jul, 9. jul, 16. jul

Horor trilogija zasnovana na serijalu R.L. Stine-a prati košmarne događaje u tri vremenska trenutka – 1994. – 1978. i 1666. godine.

The 8th Night – 2. jul

Slušajte, ja se ne bih ni najmanje zezao sa korejskim hororima, a na osnovu trejlera za “The 8th Night” više je nego jasno da pored ubistava, drevnih duhova, egzorcista, monaha, čeka nas još gomila ludosti koje ne smemo da propustimo.

The Beast Must Die – 5. jul

Birtanski triler debitovao je u junu, ali svetsku premijeru posle jako dobrih recenzija dobiće 5. jula.

The Mire (druga sezona) – 7. jul

Ako vam je promakao socijalistički poljski triler, evo šanse da krenete na putovanje sa urednikom crne hronike koji istražuje ubistvo prostitutke. Možda nije najoriginalnija serija, ali izgleda fantastično.

Resident Evil: Infinite Darkness – 8. jul

Čuvena horor igra koja je nedavno iznedrila gejmerski hit “Village” postoji i u vidu animirane serije. Trenutno su na Netflix-u dostupni raniji animirani radovi o čuvenoj franšizi, a novi “Infinite Darkness” prati gospodina Leona S. Kenedija i Kler Redfild u borbi protiv čuvene kompanije “Umbrella”.

Gossip Girl – 8. jul

Pre 9 godina završila se veoma popularna tinejdžerska serije “Gossip Girl” koja je napravila ozbiljnu karijeru Blejk Lajvli. HBO Max oživeo je serijal koji prati događaje u uglednoj školi koju progone gadne blogerske priče.

Black Widow – 9. jul

Ukratko – to je Marvel.

Levarage: Redemption – 9. jul

I IMDB sad ima svoju striming platformu i svoje serije. Počinju sa komedijom.

The White Lotus – 11. jul

Satirična HBO komedija koja vrvi od talentovanih glumaca prati sve neobičnije i mračnije događaje u popularnom odmaralištu.

A Classic Horror Story – 14. jul

FX ima “American Horror Story”, a Netflix italijanski horor film. Klasična priča o grupi putnika koji su upali u pogrešnu napuštenu kuću obećava krvavu horor zabavu.

Gunpowder Milkshake – 14. jul

Netflix je otkupio prava na akcioni film o plaćenom ubici i hiperstilizovanom svetu.

American Horror Stories – 15. jul

Rajan Marfijev spinof čuvenog “American Horror Story” smešten je u novi univerzum sa novim mračnim i bizarnim pričama.

Dr. Death – 15. jul

Serija inspirisana popularnim podkastom prati užasne, delimično istinite, priče doktora Kristofera u Dalasu i zašto je dobio naziv – doktor smrt.

Space Jam: A New Legacy – 16. jul

Lebron Džejms i kultni animirani likovi su letnji hit iz rukava HBO Max-a.

The End – 18. jul

Baka je samo želela da se ubije kako bi ponovo bila se dekom, ali umesto smrti život će ipak morati da prvede sa tri porodične generacije u crnoj komediji “The End”.

Old – 23. jul

Em Najt Šamalan (Šesto čulo, Split, Unbreakable, Glass, Servant) za letnju sezonu 2021. godine spremio je psihološki triler inspirisan grafičkom novelom Pjera Oskara Levija i Frederika Pitersa “Sandcastle”.

“Moj sin je juče imao šest godina, danas je tinejdžer”, izgovara majka u trejleru.

Ted Lasso (druga sezona) – 23. jul

Serija od fudbalskom treneru je tihi hit koji je našao put do publike. Nova sezona prati Teda kao trenera britanskog fudbalskog tima.

The Last Letter From Your Lover – 23. jul

Iako je po sredi klasični ljubavni film smešten u šezdesete godine prošlog veka, odlična glumačka ekipa Šejlin Vudli, Kalum Tarner i Felisiti Džouns obećavaju da nećemo svedočiti klasičnom trešu.

Masters of the Universe: Revelation – 23. jul

He-Man i družina se vraćaju posle duge pauze jer nova animirana serija se nastavlja na događaje iz 1985. godine.

The Green Knight – 30 jul

Fantazijska horor priča prati rođaka kralja Artura čija je misija da pronađe i presudi mitskom stvorenju – zelenom vitezu.

Neobičan spoj art-house stila, fantazije, drame i horora očekuje nas u bioskopima širom sveta i obećava nešto novo na velikom platnu što do sada nismo videli.

A Quiet Place 2 (sredina jula)

“Tiho mesto” se uveliko prikazuje u bioskopima, ali Universal je odlučio da svoje filmove automatski prebacuje na VOD (video on demand – video na zahtev) 45 dana naskon bioskopske premijere. A Quiet Place Part 2 očekuje nas sredinom jula na Microsoft Store.

Najčitanije

Pročitaj još