Najgledanije serije na HBO-u u Srbiji u 2020. godini

Ne znam šta ste tačno radili prošle godine, ali osećam da je većina pokušala da pregura pandemiju korona virusa i izolaciju. U ovom ozloglašenom civilizacijskom periodu nikad više nismo bili sami, pa smo tražili sve moguće načine da vreme što brže prođe. Zato nije nimalo čudno zašto je baš uboga 2020. godina bila najsrećniji period za striming industriju.

I dok se čeka još uvek zvanična statistika ostalih striming servisa, osim sporadičnih uspeha u gledanosti pojedinih serija, kao npr. “The Queen’s Gambit” koja je oborila rekord prošle godine na Netflixu, HBO u Srbiji obavestio je Dedu šta je bilo najgledane na njihovom servisu u toku 2020. godine.

Ovo je zvanična Top 5 lista serija koje su bile najgledanije na HBO GO-u u Srbiji tokom 2020. godine

1. SLOM (The Undoing)

Foto: HBO

Serija “The Undoing” prati Grejs Frejzer (Nikol Kidman), uspešnu terapeutkinju, njenog muža (Hju Grant) i njihovog sina tinejdžera na putu od srećne bogataške porodice iz Njujorka do medijskog blata i upletenosi u ubistvo.

2. IGRA PRESTOLA (Game Of Thrones)

Foto: HBO

Jasno je da su Nikol Kidman i Hju Grant, uslovno rečeno, prodali publici “The Undoing”, ali “Game of Thrones” još uvek nije rekao zbogom. Čuvena Martinova adaptacija se prošle godine bila je i dalje najgledaniji HBO-ov program, iako smo se od serije oprostili još 2019.

3. ZAPADNI SVET (Westworld)

Foto: HBO

Vestern zabavni park “Westworld” prepun androida i bizarnih ljudskih fantazija iza sebe ima tri sezone i pre svega spektakularnu prvu sezonu. Publika je bila zainteresovana za neobičan životni put Dolores i njenih kreatora.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Najbolje serije 2020. godine – Dedin izbor


4. ČERNOBILJ (Chernobyl)

Foto: HBO

Sad već kultni hit “Černobilj” o jednoj od najvećih katastrofa koje su pogodile Evropu i dalje je u vrhu liste – obavezno pogledati.

5. NULA NULA NULA (ZeroZeroZero)

Foto: Sky / HBO

Novajlija na listi, pored “The Undoing” je kartelski triler “Zero, Zero, Zero“. Posle planteranog uspeha filma “Sicario”, serije “Narcos” i italijanske “Gomore” i ovaj žanrovski brat našao je put do srca publike.

Najčitanije

Pročitaj još