Molim vas minut ćutanja za kafu na stolu i za drugu najgore ocenjenu epizodu Game of Thrones

Nije lako biti majka zmajeva, pa čak i ako su ih ostala samo dva. Treba ih maziti, paziti, hraniti, proveravati da nisu pojeli nešto pokvareno, ušuškati i ranom zorom ih probuditi. Doduše, do kraja četvrte epizode ostao ih je samo jedan. Siguran sam da dok Deneris ispija produženi sa mlekom ostaje i bez poslednjeg za kojeg se drži kao pijan plota. U tom slučaju jedna turska bez šećera za plavokosu devojku sa pletenicama na kraju stola. Hvala.

Greške na snimanju se dešavaju i nekim slučajem u montaži niko ne primeti da je neko zaboravio da skloni neželjeni objekat sa stola. Srećom, budno oko posmatrača gledaoca odmah primeti da nešto ne štima. Znam da mi je nešto bilo čudno u toku proslave pobede nad kraljem noći u Zimovrelu, ali nisam odmah primetio, sve dok društvene mreže nisu poludele zbog Starbucks plastične čaše koja uredno bleji pored metalnih pehara sa zimovrelskim vinom. Epizoda koja košta 15 miliona dolara postala je žrtva zbog dva dolara kafe u plastičnoj čaši. Pitanje je – da li stvarno niko nije primetio da je kafa na stolu dok se snimala scena? Zaista? Imali ste jedan posao.

View this post on Instagram

Deni, šta piješ? Produženi sa mlekom ☕️

A post shared by Deda Milorad (@jasamdedamilorad) on

Da muka bude veća i gorčija kadar ne traje sekund, već nekoliko sekundi u kojem je kompanija Starbucks dobila reklamu milenijuma za dž.

Ali ono što kreatore treba više da muči od produženog sa mlekom koju srče Denersi je da četvrta epizoda Game of Thrones “The Last of the Starks” je druga najlošije ocenjena epizoda od početka emitovanja. 


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Game of Thrones četvrta epizoda: Dobro došli u pakao


Prema podacima sajta Rotten Tomatoes najgore ocenjena je šesta epizoda iz pete sezone sa ukupnim rezultatom od 56 %, odmah potom sledi “The Last of the Starks” sa trenutnim skorom od 57 %, a onda sledi treća epizoda osme sezone “The Long Night” sa 74 %. Ocene preko 70% u suštini nisu loše, ali ako se uzme u obzir da je sledeća “najlošija” šesta epizoda iz treće sezone “The Climb” sa 83%, ovim je poslednja sezona upala u dno liste sa dve epizode za redom.

Foto: HBO

Zanimljivo je da čak 22 epizode od ukupno 71 emitovane su krunisane maksimalnom ocenom od 100 %. Kritičari kažu da je ipak najbolja bila četvrta epizoda šeste sezone.

Poslednje dve epizode imaju zaista poslednju šansu da se dokažu i prestignu ranije pohvale. Naravno, obavezno da uklone kafu sa stola jer ovo je najveći kiks moderne televizije koji se skoro nije dogodio.

Najčitanije

Pročitaj još