Druga sezona “Raised by Wolves” samo što nije izašla

Iznenađujuće mataforična i simbolična naučno-fantastična drama Arona Guzikovskog “Raised by Wolves” posle godinu i po dana pauze (moglo je da potraje mnogo duže) vraća se na HBO. Nova, druga po redu, sezona debitovaće u Srbiji 3. februara na HBO Go.

Majka je možda android osakaćena za iskonske emocije i reakcije, ali njen prirodni habitus ne čini je ništa manje majkom od one koja jeste. Došla je na planetu Kepler 22b sa Ocem u ulozi surogat majke ne bi li je obogatila za šest ljudskih bića. Zahvaljujući embrionima deca različitih rasa progugutala su na peščanoj planeti sa vrelim danima i ledenim noćima. Nekonvencionalni par u zabačenom kutku svemira tu je sa misijom da deca odrastu kao ateisti. Nema nade i nema utehe. Život je to što jeste. Jedino što postoji i šta zaista smiruje bolove je nauka jer Majka i Otac ne žele ni da čuju da postoji nevidljiva sila koja bi umilostivila teško bivstvovanje. Osim teškog rada i neizbežne smrti, sve ostalo je zabluda.

Foto: HBO Max

U drugoj sezoni se Majka (Amanda Kolin) i Otac (Abubakar Salim), zajedno sa svojim potomstvom koje čini šestoro ljudske dece, pridružuju novoj ateističkoj koloniji u tajanstvenoj tropskoj zoni Keplera 22 b. Snalaženje u ovoj neobičnoj novoj zajednici je samo početak njihovih nevolja jer Majčino „prirodno dete“ preti da će i ono malo što je preostalo od ljudske rase dovesti do izumiranja.

Pored Amande Kolin i Abubakara Salima, u seriji glume Travis Fimel, Niam Algar, Kim Engelbreht, Vinta Magrat, Džordan Loran, Matijas Varela, Feliks Džejmison, Itan Hazard, Asija Ša, Ajvi Vong, Piter Kristofersen, Selina Džouns, Morgan Santo, Džejms Harknes i Dženifer Sajeng.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

ŠTA SE ZAPRAVO DESILO NA KRAJU PRVE SEZONE“RAISED BY WOLVES”?


Produkciju serije potpisuje Scott’s Scott Free Productions, a izvršni producenti su Ridli Skot, Aron Guzikovski, koji je istovremeno i autor serije, Dejvid V. Zaker, Džordan Šijan, Adam Kolbrener i Mark Hafam.

Pogledajte trejler:

Najčitanije

Pročitaj još